Здравейте, имам проблем... значи проблема е тоя ... почнах да работя в една дискотека кадето постояно имаш контакти с барманки персонал и т.н ... това няма значение .. има постоянно момичетата дето ме занимават ала бала но едно моми4е наистина ме впе4атли ... дойде сама да се запознае с мен ... а пак тя е барманка .. беше едно от първите пъти дето ба4ках .. и така де .. с това моми4е последните пъти постояно си говорим тва онова постояно ми се усмихва много сладко ми говори .. гледа ме направо в о4ите ... но когато я питах дали има приятел .. тя ми каза цхе има .. пита ме дали сажелявам че има и и казах да .. и ми каза 4е съжелява че не сме се срещнали преди това .. и така де с изминалите седмици се повече се сближих с нея ... след това тя ми даде 2 билета да вляза гратис в един воден парк дет по принцип струва 50 лева на човек .. и незнам подарък като тоя мисля и такова държание на всеки ще му присветне че момичето го харесва.. и аз като говоря с нея .. за сичко е ок симпатична ала бала ... ама като стане на въпрос за мен и нея и все ми отбягва въпросите с извинението че си има приятел...и така ...Според вас какво е тва държание .. и аз даже не мога да разбера...викам й аиде кажи ми поне че не ме харесваш или не ме харесваш и те оставям на мира нямам проблем..и тя пак ми повтаря че си имала приятел .. ае незнам и аз кви сте вие момичето сериозно... кви неща си мислите .. ко стаа тука