- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща в София (22.07.2008г.) ...и още нещо
Хайде народе...поредната форумна среща...да видим кой ще довтаса...идеята е ясна- бири мири, панаири...![]()
Ако някой има наргиле да го взима(повече наргилета по-добре)....да попушим сред природата. Имам някакви тютюни, които едва ли ще са достатъчни, но винаги могат да се вземат още...
Mястото на срещата предлагам да е до болка познатия ни билетен център на НДК, а за час... 7 (за да влиза бирата по-добре)
![]()
Ее,мен на 20-ти ми е последния изпит.
Може да намина да ви подосаждам ако не ме отстреляте още отдалеч.Ъъ..само се чудя как не ви втръсна да киснете на тва НДК ..то ясно,че за място за срещи е най-удобно.Ама като се съберете за кво кесите там..
Ааа да.
2 часа,хуху.Доста забавно предложение.
Дайте да гласуваме.Аз съм против.
Кой въобще даде ранг важна на тая тема ?![]()
Помочковци..а той ще дойде ли ?Първоначално написано от BallFace
![]()
ОПРЕДЕЛЕНО !
Проблема е че аз няма да мога да дойа..![]()
От Благоевград съм чак..![]()
Дайте да я направим по к1сно. Да не е у най - голямата жега...2 часа, че аз докато стигна до НДК ш'е се препотя 1513531 п1ти.. дайте да е привечер примерно к1м...7...8..
Не лоша идея.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Ама някои са с вечерен час.![]()
Ei i az ako bqh ot sf 6tqh da doidaeh kak iskam....
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз смятам да не идвам, че да не ме убият скиновете с камъни![]()
mindscan
Ха, това е първото предложение за форумна среща, на което се почудих дали да дойда. Наргилето ме привлече, хаха.![]()
![]()
Но за съжаление на 22ри няма да съм в София.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Чак? Човек,на мен пътя от Младост до НДК ще ми отнеме повече време отколкото на теб от Благоевград до София ..От Благоевград съм чак..
Аз отпадам.
На 22 - ри тръгваме за морето.
Най-сетне и аз ще си почина през тоя живот.![]()
Навит за покера. Само че с три карти и едно тегленеПървоначално написано от Lunatic-hai
И минимален под левче
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Билетния е мястото на срещата, а какво ще правим кат' се съберем...това е друг въпрос...София е голям град.
Часът на срещата е примерен, винаги може да се промени, ако повечето хора не могат/не искат в 2.
7 часа? (мързели...) ?
В последно време сериозно работя по въпросаПървоначално написано от Lake_bodom
...
Не тя е негъркаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Мулатка!Първоначално написано от КУРав_лад
mindscan
Pi6ete me i mene 4e sym u sofiqta sega... toz bileten centyr ne go znam kyde ama.... pilonite gi znam![]()
Teoreti4no poglednato 7 4asa mi e kysni4ko. Psosledniq mi vlak e v 21:20, pyk ako nqkoi e nadyhan da spq u tqh![]()