.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Блъснах се с колата

Здравейте всички!Преди малко докато давах на заден с колата,без да искам застъргах на един човек колата Извинявах му се 10 минути и му дадох 10 лв на човека да си пооправи щетите,които не бяха много.Той искаше да му дам 20 лв,но аз нямах толкова в себе си и трябваше да тръгвам,защото закъснявах за работа.Знам,че такива неща се случват постоянно,а и съм начинаеща шофъорка..Но сега се замислих и ми е притеснено,дали пък този човек не е извикал полиция след като съм тръгнала..и дали няма да иска да ме съди..или нещо такова.Как мислите вие?
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Съмнявам се да е извикал полиция

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Съмнявам се да е извикал полиция
    и аз се съмнявам
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Надали е извикал полиция, това си е доста занимавка
    А и дори да го е направил, ще обясниш, че сте се разбрали помежду си, че си му дала пари и после той без да те предупреди зад гърба ти ги е викнал, но споко, няма да се налага да се обясняваш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

едва ли.... щом си му дала пари и сте се оправили... добре че не си му дала 20 .... ебахти неблагодарниците не стига че му даваш пари за щетите ами се чуди как и още да измъкне
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Голям фен
    Jena - Shofior , Gei - Boksior i Negar - Skior nqmaaaaaa ne go li razbrahte kolkoto i pati da sa se udrqli v na ba6ta mi kolata vse sa bili jeni ne razbrahte li 4e 6ofiraneto ne vi se otdava
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Град
    In the middle of Nowhere
    #HaPKoMaHqk не си прав,има много жени които са по-добри шоф1орки от които и да мъж...баси
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Благодаря на всички за отговорите,успокоихте ме.Дано това да е единственото ми произшествие.А на HaPKoMaHqk ще кажа,че карам много добре,но все пак имам книжка от 1 месец и задната все още ми куца.Но когато той стане шофъор,да внимава само да не е по-зле и от най-лошата жена шофъорка.
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си