.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: проблем....

проблем....

здравейте..значи днес бях на басеин обаче ми дойде..сложих си превръзка и влазох за около 20 мин..може ли да ми е станало нещо в смисал накаква инфекция или нещо подобно?

Ти си луда бе човек?Как ще влезеш като ти е дошло.Нищо чудно да си пипнала някоя инфекция.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    в лайната!
    амме инфекция надали ама е леко тъпо даже не леко ами МН тъпо

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Кажи ми в кой басейн си ходила, да не ходя повече там бахти ужаса, как така с превръзка в басейн ти напрао вампирско чайче си направила е за тва не ми е приятно да хода на басейн, бахтииии има тампони за тая цел

Е, едва ли ти е станало нещо на теб, но нали разбираш, че като цяло постъпката ти не е много коректна спрямо останалите посетители? Всепак да се надяваме, че в първите часове не ти тече много обилно. Иначе за таквиа случаи носи поне тампон със себе си.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Е тая превръзка как я скри и тя на кво заприлича от водата...не мога да си го представя ама ти сериозно ли??
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Кажи ми в кой басейн си ходила, да не ходя повече там бахти ужаса, как така с превръзка в басейн ти напрао вампирско чайче си направила е за тва не ми е приятно да хода на басейн, бахтииии има тампони за тая цел
    Ти,ако си мислиш , че в морето влизат 'чисти'....жестоко се лъжеш...!!
    Честно да ти кажа,преди години видях на плажа,на пясъка лайно. (puke) (puke)

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

E как влезна с превръзка като сигурно са ти са се виждали крилцата ле .А и все пак като се влезне в водата с превръзка, превръзката се напоява с вода и НЕ попива менструалната течност, от което си направи извода, че ти е текъл цикъла в водата
    А по въпроса за инфекцията-ВИНАГИ има вероятност да се лепне някоя инфекция пт басеините/ защото са мръсни/, но вероятноста е малка.

Абе , момиче ти не си добре ! Инфекция не знам дали може да си получила , но това е толкова нехигиенично ! И аз си задавам въпроса на какво е приличала превръзката и дали е стърчала ... От такива безотговорни дрисли като тебе някой друг може да се разболее !

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ти,ако си мислиш , че в морето влизат 'чисти'....жестоко се лъжеш...!!
    Честно да ти кажа,преди години видях на плажа,на пясъка лайно. (puke) (puke)
    извинявай ама правиш ли разлика между море и басейн. 1во морето е хиляди пъти по-огромно от басейна
    2ро- водата в морето непрекъснато се движи, а и като влезе с мензис в морето водата го разрежда че остават некви микроскопични частички да си се носят
    А и да не забравяме че в морето се оттичат канализациите на всички крайбрежни градове, а като си пийнеш от водата няма вкус на лайна нали? Така че има огромна разлика

С превръзки в басейн?
    Отиди веднага на гинеколог поне 60% е възможна инфекция

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от fenkatakrisi952
    С превръзки в басейн?
    Отиди веднага на гинеколог поне 60% е възможна инфекция
    ...Според мен няма никаква опасност от инфекция...Просто не го прави повече.Инфекция може да се получи ако го правиш постоянно.Пък и ми е чудно как си могла да влзеш с превръзка в басейн и тя да не се е напълнила с вода.Защото нали знаеш,че превръзките попива много и различни течности...

Град
    Велико Търново
    ти луда ли си бееееееееееееееееееееееее еее??? В басейн с превръзка? Да си чувала за тампони ? илллллл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си