.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Леле Шъ умра :(

Леле хора косата ми беше мн дълга и ходих да се подстригвам .. казах му да ми направи някаква прическа и ми хрумна бритона на едната страна и тои ма пита от по късо към по дълго и аз казах да . Сичко беше Ок докато не тръгна да реже бритона от ляво надясно и от лявата страна е мн къс а към дясната става по дълъг а аз нямах точно това предвид направо хич несе харесвам и нз какво да права.. дайте някакви идеи как да си направя прическата по хубава докато порасне отново било то с гел пяна и т.н. и т.н.

Плз!!!!! сега косата ми не е нито дълга нито къса някакво средно положение но нали ви казвам за бритона плз помагайте!

Голям фен
    а ти как искаше да ти го подстриже,че не те разбирам
    иначеее като не се харесваш слагай фиби,диадеми,ленти...

Повече от фен Аватара на plamka
    ами вдигай си го с фиби назад, ама щом ти е доста къс на едната страна, ще трябва да го зализваш с лак или пяна нагоре

Голям фен Аватара на akinom
    Ami ot obqsnenieto ti ne se razbira mnogo mnogo, nai - dobre dai snimka a ako nqmash... moje da izchakash ot lqvata strana da ti porasne povechko i nakraq da go izravni6... a dokato stane za6tipvai s ne6to kosata si, fibi lastici diademi ..
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    разбирам те колко ти е гадно и аз бях така миналото лято не се притесняваи ще ти порасне косата а до тогава можеш да си дигаш бритона назад с фибички

Абе хора аз съм момче бе....
    Просто косата ми беше дълга и нямах си идея как искам да ме постриже
    и отивам викам да ми земе малко от косата демек да я скъси.. ама по едно време се сетих за 1 прическа и му викам Мм ш можеш ли да ми направиш бритона на 1 страна и тои вика от по къс към по дълъг и аз му викам да и тои така ми я направи

Направо ужас тка хич не ми отива

Хах ми да беше казал, че си момче..М..слагай пяна, лак и т.н. да можеш да си го залижеш както ти харесва..защото фиби..хмм..няма много да ти отива, обаче съм виждала момче с диадема и му отива..така, че можеш да си слагаш от онези диадеми черните дето са на спирали.. Късмет.. :р
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Повече от фен Аватара на plamka
    Е то прозвуча все едно ти го е направил като на момиче Еми тогава си вдигай косата на бодлички...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nekaflude
    Абе хора аз съм момче бе....
    Просто косата ми беше дълга и нямах си идея как искам да ме постриже
    и отивам викам да ми земе малко от косата демек да я скъси.. ама по едно време се сетих за 1 прическа и му викам Мм ш можеш ли да ми направиш бритона на 1 страна и тои вика от по къс към по дълъг и аз му викам да и тои така ми я направи

Направо ужас тка хич не ми отива

такаа съжалявам,ма ме избива на смях....
    значи отиди да ти го изравнят там може би колкото е най-късото и после го дигай с гел ....

Мисля, че е добре да ни дадеш снимка
    И не е лошо да носиш диадема, има момчета дето носят и стои добре
    Ама дай пик, за всеки случай

Дамм..както казаха plamka и 6emet4e ..иди и си го отрежи най-късо и я прави на бодлички косата Има много идеи..порови в нета за мъжки прически някви такива работи, за да се ориентираш..И недей ходи повече при този фризьор

МДА НЯМА!!!!!!!!!!! ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ ОТИДА И ЩЕ МУ ОСТРИЖА МАНЕРКАТА

Абе той само бритона е зле! прическата е супер но бритона е УЖАСЕН!
    За колко ли време ще ми порасне бритона.. ако може да ми кажете нещо с което мога да му засиля растежа или... ? той ми расте бързо попринцип ноооооооо до събота трябва да е пораснал и..

Абе махни напълно бретона кво..може пък да стане, виж надигни си бретона пред огледалото само го задръж с ръката си и виж дали ще ти прилича без бретон и ако ти прилича иди и го отрежи..Има едни мазила като го мажеш косата ти расте по-бързо, една приятелка го има и действа беше от Гърция, но не си спомням името му, а няма как да се свържа с нея да я питам, а и може да го няма вече незнам..чакай да потърся да видя дали ще намеря нещо..ноо

Йее късмет, прегледай тази тема много хубави съвети са дали: http://www.pudriera.com/f/viewtopic.php?t=375 , макар, че събота е доста близоо ...

Все пак имай надежда, ако не..иди и го убий фризьора

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    еми ти сам си казал "да..давай режи" така че той не ти е виновен а от обяснението ти не разбрах как те е направил в крайна сметка

Cruel Intentions

а защо подяволите си отишал да ти режат косата. карай сис дълга коса бе мен.
    Войни на Тангра

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    E ti nali si kazal che go iskash na strani i toi taka te e napravil, a sega se oplakvash... Ne iskam da zvuchi grubo, no friziora ne e vinoven. Kakto i drugite te posyvetvaha moje da se pravish kosata na bodlichki ili neshto takova ili da nosish diadema. Makar che na men pyrviq variant poveche mi haresva. Pyk i shte porasne vse nqkoga ne se pritesnqvai
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Град
    Bulgaria
    преди няколко месеца и на мен ми бяха окепазили бретона и напълно те разбирам..не знам дали при теб ще се получи,но при мен положението се пооправи малко като си спуснах кичур коса отгоре и го отрязах малко по-дълъг,така бретона ми стана на 2 пласта (по-къс и по-дълъг) и стоеше по-добре от първоначалнто а иначе фибичките също са решение докато порасне успех,дано съм ти помогнала
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Ххахах от де да знам че ще ме направи така.. исках нещо хубаво а...
    еми направи ме ......... от по късо към по дълго самия бритон е в тоя стил.. Ужасно! без бритон не ми отива ХИЧ АМА ХИЧ Надеждата ми е тука до събота да порасне с 3-4 самтиметра

Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel`
    E ti nali si kazal che go iskash na strani i toi taka te e napravil, a sega se oplakvash... Ne iskam da zvuchi grubo, no friziora ne e vinoven. Kakto i drugite te posyvetvaha moje da se pravish kosata na bodlichki ili neshto takova ili da nosish diadema. Makar che na men pyrviq variant poveche mi haresva. Pyk i shte porasne vse nqkoga ne se pritesnqvai

е не не съм аз виновен исках на една страна.. Но не исках да ми го остави такъв къс :@ хем му казах ..... иначе бритона ми беше супер дълъг така , че ... и тои е виновен .. караи няма да ходя там

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от nekaflude
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel`

е не не съм аз виновен исках на една страна.. Но не исках да ми го остави такъв къс :@ хем му казах ..... иначе бритона ми беше супер дълъг така , че ... и тои е виновен .. караи няма да ходя там
    Emi shtom ne si iskal da e chak tolkova kyso zashto ne mu kaza da ne go pravi mnogo kys. Az predi vreme bqh s takyv briton i bqh predupredila friziorkata si da ne go pravi mnogo kys i stana prefektno. Spokoino ne se qdosvai shte porasne
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Как ша изляза навън ся леле ;(

Как ша изляза навън ся леле ;(
    Слагай шапка и излизай или се прави на болен до събота

КВИ СА ТИЯ ЯГОДИ ДЕТО ФАРЧАТ КАТО ПИША СЪОБЩЕНИЕ

АААА ДА ШАПКА ЩЕ НОСЯ.. АМА ТАКА НЯМА ЛИДА РАСТЕ ПО БАВНО.. ТАКА СЪМ ЧУВАЛ.. ДАВАИТЕ МЕТОДИ ЗА БЪРЗ РАСТЕЖ !!!!!!!!!

Ето снимка

Град
    Варна
    Ъъъ... човек дай снимка
    а иначе имам страхотни идеи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си