- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
здр на всички искам да попитам и евентуално някои съвет да получа от вас.Така проблема ми е следният: правих секс не ми е за първи път но момчето беше без презерватив не се е изхвърлило вътре 2 пъти го направихме през ден но не ми идва закчснява ми доста купих си тестове за бременност но винаги е отрицателен и ше съм ви много благодарна ако на някои от вас ви се е случвало така какво правите как реагирате .Благодаря
Хубаво е поне, че не питаш дали си бременна... Или поне така разбрах от "грамотния" ти пост.
Какво да правиш в такива случаи ли? Ами седиш и чакаш да ти дойде. А следващия път слагате презерватив.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
+1Първоначално написано от amazonkata90
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Отиди на генеколог и на връщане си купи презервативи![]()
Вкарвам се във най-различни филми и след като ми дойде се чувствам най-щастливата жена,така правех преди
Сега ми е все тая,когато дойде![]()
A qui
Първоначално написано от Erica
![]()
![]()
![]()
по темата: спокойно изчакай, лято е и е нормално да ти закъснява![]()
риск винаги има
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
+1321 хъ345Първоначално написано от amazonkata90
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
+1Първоначално написано от amazonkata90
Ще ти дойде,щом не е свършвал вътре в теб.Може да ти закъснява от нерви..на мен ми се е случвало.Споко![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не ти идва,защото се притисняваш!Щом теста е отрицателен-няма страшно.
Може теста да е сбъркалИскам да е момченце
![]()
Шегувам се деНе, най-вероятно не си бременна, може да ти закъснява от нерви или от смяна на климата-ако скоро си била на море примерно
![]()
оооо щом някоя тема започне със заглавие - "Въпрос" значи положението е доста глупаво......
Не целта е цел, а пътят
Първоначално написано от cMon
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
На тези който им се е случило досега са пускали теми и са им отговаряли, за промяна използвай търсачката тя затова е там(готе в дясно където пише "Потърси тук")....Първоначално написано от MuMeTo0o
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Не правете секс без презерватив!
В наше време много лесно можеш да лепнеш нещо...я спинче я сифилизче я нещо друго...
♠ The Nuts! ♥
+1 Някои хора явно не са чували за тва нещо наречено презерватив другия път внимавайтеПървоначално написано от Gam3 0v3r
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
а кво бе.. да има едно по свясно момиче и нея ще оплувате.. не е като някой 11-12 годишни момиченце..дето масторбират с квото има падне.. или пък се проебават без нищо да знаят за половия акт.. и после питат "нас" дали са бремени..![]()
по темата:щом теска показва отрицателно значи няма какво да се притесняваш.. успокой се...може да е от промяната на климата .. от притеснение.. абе то всичко..Don`t worry ..be happy![]()
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Първоначално написано от amazonkata90
мхм ...