- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2-ро клосиране
е кажете сега кои чака 2-ро класиране
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
КОйто не е приет на 1-во класиране, чака второ!Ех, драги ми бъдещи гимназисти, няма да спрете да флуудите начи!![]()
Първоначално написано от bokoboko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
Сестра ми, например.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ох аз съм приета но не искам в гимназията от 1-во класиране и чакам да падне бала за др иначе питам кои чака 2-ро класиранееее
Ами аз съм приета по първо желание- в 1АЕГ с втори език френски, така че няма да чакам второ![]()
а ти какво очакваш .. ами интересно ни е това ни вълнува в момента теб като не те инересува ми нечети такива теми !!!Първоначално написано от bokoboko
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
+1Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
Питайте за каквото има нужда, а не за всяко минимално нещо.Защо трябва по дяволите да има 17 теми "Приет/а съм в "еди кое си училище" и питам там хубаво ли е?"Нямам нищо против да си помагаме едни на други, но просто ми писна да влеза да разгледам форума и всяка 1-ва тема да е на някаква малоумна тематика, примерно "Кой чака 2-ро класиране" ЕМИ ЧАКА ГО КАКТО КАЗАХ КОЙТО НЕ Е ПРИЕТ НА ПЪРВО.Или теми от сорта на... "Някой от Варна дето да е в 5та езиковаПървоначално написано от maigeri08
" или... "НПМГ vs СМГ".Знам че се притеснявате и че се чудите, ама и аз миналата година кандидатствах, направих си изпитите, написах си училищата приеха си ме и всичко си беше ОК, нямаше паника нямаше нищо.За сметка на това връсниците ми пощуряха, като сега вие, просто няма нужда да пълните форума със тъпи теми, на които сто процента може да ви отговори някой по-голям приятел най-малкото.И за повечето въпроси, МОЛЯ ВИ, помнете... ЧИЧО ГУГЪЛ ЗНАЕ ВСИЧКО!!!
Всеки възприема приема в дадено училище по различен начин.. плюс това нека се радват, важно е образованието, важно е в каква среда ще попаднеш. Ако си в първа английска или немската мн. ясно, че ще се радваш.. ще си направо в еуфория мен ако питаш! Нямало е паника.. е ние кво да направиме при нас има?! Като ти пречат тия теми зае*и ги уе..Първоначално написано от bokoboko
![]()
ei a na men bala mi e 30.214na vtoro klasirane moga li da vlezna v 1 AEG .2AEG ..
mai ne nali?
![]()
EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..
Можеш в 18та поликлиникаПървоначално написано от medy
![]()
Да, само дето на първите 3 страници всяка втора тема е за това.Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
Аз също чакам 2ро класиране,но съм приета в 18 СОУ...Така и така мястото ми се пази...защо да не пробвам за по-горните ми желания. :P
Не се запазва.Първоначално написано от SuNsEt
Само е сигурно, че не можеш да паднеш по-надолу.
What you give is what you get!
Запазва се...Проверила съм го.Първоначално написано от Desi_etnies
Dano se zapazva..za6toto na men sa mi kazvali 4e ne se![]()
EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..
хора за да се запази мястото ви трябва да отидете в училището в което сте приети на 1-во класиране и да подадете заявление в училището за да запазите местото си нали и аз утре ще ходя
ve4e sum 9 kl![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
estt,4e se zapazva mqstoto e,no na 3-to se gybi![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мхм...аз говоря за 2роПървоначално написано от soul1199
![]()
И аз. Нужно ли е да ти цитирам?Първоначално написано от SuNsEt
![]()
What you give is what you get!
аеси,грешиш - запазва се,но както казаха преди мен тябва да отидеш в училището,което си приет и там да си подадеш документитв за 2-ро класиранеПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
а пък що само "Който не е приет на 1-во класиране, чака второ!" начи толкоз сте тъпииПървоначално написано от bokoboko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата-мии аз съм приет в първо класиране в НЕГ в Бургас но се пак ще ходя на 2-ро че искам да влизам в ПМГто не че НЕГ е лоша но се пак желая в ПМГ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!