- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- otnovo zov za pomosht !!!!
както се казва благодаря за въпросите!!! а то тия неща и аз съм се питал и то мн.кратно и и мисля че съм се изяснил със себе си за вс и нз !Първоначално написано от MonSitY
![]()
![]()
![]()
хах мерси се пак ама ти явно и в еректирало с-ние имаш кръв и в излишек и за т`ва можеш да НИ храниш МНОГО, но и товйто не засяга никой!!! давай давай мн ме радват е такива !!! а и ....Първоначално написано от gPa3HuTeJl
хехе мс ше се възолзвам от разрешениетоПървоначално написано от ra4ence
![]()
![]()
![]()
Ъъ не нямам достатъчно кръв в мозъка !!! и някой май мина на отстъление!!! ае PASTE някой пик а ни засенчиш още !!! PLSzsZ просто за да мога спокойно,съсипан да заспя !!!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
По-добре сега да се наситите на жени и ч*кане,та като му дойде време за истинска,сериозна и задълбочена връзка да не криввате мн мн от правия пътПървоначално написано от freakish boy
![]()
Smile!?
of i az takaаз пък не мога да си намеря свястно мом4е да се влюбя-все кретени покрай мен ама кво да правя...такъв е живота(или такива са мом4етата )taka iskam nqkoe svqstno mom4e
![]()
po temata:nie nqma kak da ti pomognem prosto izlizai pove4e i se zapoznavai s novi hora sig vsi4ki tova sa ti napisali.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Друго си е с аватар от Sofianci.com.С нос 20 сантиметра пред тебе и в1зможно най - селските цайси... са извинявай трябва ли да си запиша час, за да говора с теб![]()
бъди сигурен мн съм модерен!!! ама аз се забелязвам от далече като влизам!!! а тебе сиг сички мацки те питат "влезе ли" !!!
бате gPa3HuTeJl мога да се обзаложа на 65% че си ибасиииииии неудачника ама ти си зн !!! поне сложи някъф пик до който маш достап само ти !!! а не някъф до който имат достъп всички !!!
хахах ако бях наудачник дали щях да те храна такаили щях да ходя да чета книги и да препрочитам учебника по Биология
... Виж сега.. Т'ва ми е работата. Да дразня такива като тебе.. новаци.. мене нямаше кой да ме дразни и за т'ва реших аз да почна да дразна... ташака е за 1-2 часа докато почнеш да се нервираш... Отначалото като почнах да се заяждам с тебе си мислех, че няма да поддадеш лесно, но ето, че селянията си избива. То ти е в кр1вта, която е в носа ти.
Недей ми се прави на остроумен, ш'от не си и бягай да си удариш един душ и да охладиш страстите
А за пика и то е от Sofianci.. момичето има регистрация там.. но самоче представи си, че имам снимката без СЕЛСКИЯТ знак отдолу![]()
хаха пак не гледаш !!! почнах ти отговарям ,о да, да видим преди 1h може би ?!?! скиваш че ни си дазня а го прая за да те дразня тебе![]()
![]()
интересува ме к`во казват "Сулъо и Пулъо" (не се обиждай) за носа ми !!! и до някъде пуснах темичката за раздумка и да си кача рейта !!! и ей го на стана !!! така че за днеска си без кеш мой
![]()
![]()
![]()
за селянията все пак сме в БГ![]()
![]()
![]()
![]()
хаха ти п1к ако си мислиш, че се дрязня по накак1в начин жестоко се л1жеш... т'ва мойто си е изкувство... мога да те дразня така цяла вечер, а че си спамер, то т'ва си е ясн0.. а за носа.. ташак си пра'а, селски. Се'й мирен![]()
хехе седяси даже се полях със студено !!! до бой още неа се стига![]()
![]()
мене мама и тати са ме учили да не налитам аз пръв
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не с1м прив1рженик на боя. Предпочитам да седя да те дразня 30 минути, вместо да ти нашокам репата за 3 и да си тр1гна...
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
праилно бате :P който и да бие
![]()
![]()
ше ходиме да пиеме после
![]()
![]()
![]()
малко са надцени а? Дразнители като тебе са непълноценни хора които чрез заяждане се опитват да си избият комплекситеПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
.
BTW не спирай да храниш че народа е гладен![]()