.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    ти нали щото каза много неща аз лично ще знам къде е проблемът
    сега сериозно:ако искаш приятелка помисли какво търсиш какво можеш да предложиш и на какво си готов за този човек.ако не моежш да отговориш на тези въпросчета по-добре си стой сам
    както се казва благодаря за въпросите!!! а то тия неща и аз съм се питал и то мн.кратно и и мисля че съм се изяснил със себе си за вс и нз !

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Нещо май се опита да ме нахраниш, но безуспешно. Сигурно защото носа ти е прекаленно голям и повечето кр1в вместо да отива к1м моз1ка отива к1м носа... и мисленето ти е така малко по забавено, но не се подигравам. С1чувствам ти и бях сериозен за банковата сметка и даренията
    хах мерси се пак ама ти явно и в еректирало с-ние имаш кръв и в излишек и за т`ва можеш да НИ храниш МНОГО, но и товйто не засяга никой!!! давай давай мн ме радват е такива !!! а и ....

Град
    РЮАР
    Ъъ - edit - тая думичка знаеш ли к'во означава

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Моят съвет е- еби наред, докато си млад не ти трябва сериозна връзка на тия години, все още.
    /и забеелжи,че ти го казвам като жена /
    хехе мс ше се възолзвам от разрешението

Ъъ - edit - тая думичка знаеш ли к'во означава
    Ъъ не нямам достатъчно кръв в мозъка !!! и някой май мина на отстъление!!! ае PASTE някой пик а ни засенчиш още !!! PLSzsZ просто за да мога спокойно,съсипан да заспя !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от freakish boy
    Моят съвет е- еби наред, докато си млад не ти трябва сериозна връзка на тия години, все още.
    По-добре сега да се наситите на жени и ч*кане,та като му дойде време за истинска,сериозна и задълбочена връзка да не криввате мн мн от правия път
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от freakish boy
    По-добре сега да се наситите на жени и ч*кане,та като му дойде време за истинска,сериозна и задълбочена връзка да не криввате мн мн от правия път
    хаха е тва е

Град
    in my world!
    аз пък не мога да си намеря свястно мом4е да се влюбя-все кретени покрай мен ама кво да правя...такъв е живота(или такива са мом4етата )
    of i az taka taka iskam nqkoe svqstno mom4e
    po temata:nie nqma kak da ti pomognem prosto izlizai pove4e i se zapoznavai s novi hora sig vsi4ki tova sa ti napisali.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    РЮАР
    Друго си е с аватар от Sofianci.com.С нос 20 сантиметра пред тебе и в1зможно най - селските цайси... са извинявай трябва ли да си запиша час, за да говора с теб

бъди сигурен мн съм модерен!!! ама аз се забелязвам от далече като влизам!!! а тебе сиг сички мацки те питат "влезе ли" !!!

бате gPa3HuTeJl мога да се обзаложа на 65% че си ибасиииииии неудачника ама ти си зн !!! поне сложи някъф пик до който маш достап само ти !!! а не някъф до който имат достъп всички !!!

Град
    РЮАР
    хахах ако бях наудачник дали щях да те храна така или щях да ходя да чета книги и да препрочитам учебника по Биология ... Виж сега.. Т'ва ми е работата. Да дразня такива като тебе.. новаци.. мене нямаше кой да ме дразни и за т'ва реших аз да почна да дразна... ташака е за 1-2 часа докато почнеш да се нервираш... Отначалото като почнах да се заяждам с тебе си мислех, че няма да поддадеш лесно, но ето, че селянията си избива. То ти е в кр1вта, която е в носа ти.
    Недей ми се прави на остроумен, ш'от не си и бягай да си удариш един душ и да охладиш страстите
    А за пика и то е от Sofianci.. момичето има регистрация там.. но самоче представи си, че имам снимката без СЕЛСКИЯТ знак отдолу

хаха пак не гледаш !!! почнах ти отговарям ,о да, да видим преди 1h може би ?!?! скиваш че ни си дазня а го прая за да те дразня тебе интересува ме к`во казват "Сулъо и Пулъо" (не се обиждай) за носа ми !!! и до някъде пуснах темичката за раздумка и да си кача рейта !!! и ей го на стана !!! така че за днеска си без кеш мой

за селянията все пак сме в БГ

Град
    РЮАР
    хаха ти п1к ако си мислиш, че се дрязня по накак1в начин жестоко се л1жеш... т'ва мойто си е изкувство... мога да те дразня така цяла вечер, а че си спамер, то т'ва си е ясн0.. а за носа.. ташак си пра'а, селски. Се'й мирен

хехе седяси даже се полях със студено !!! до бой още неа се стига мене мама и тати са ме учили да не налитам аз пръв

Град
    РЮАР
    Не с1м прив1рженик на боя. Предпочитам да седя да те дразня 30 минути, вместо да ти нашокам репата за 3 и да си тр1гна...

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    стига се караите деца , и 2-мата съм ви виждал снимките ... няма да е интересен боя
    праилно бате :P който и да бие ше ходиме да пиеме после

Град
    РЮАР
    Странно...как си ми виждал снимка като аз нямам

Странно...как си ми виждал снимка като аз нямам
    заеби !!!

Град
    РЮАР
    заебвам, м1жага

хаха ти п1к ако си мислиш, че се дрязня по накак1в начин жестоко се л1жеш... т'ва мойто си е изкувство... мога да те дразня така цяла вечер, а че си спамер, то т'ва си е ясн0.. а за носа.. ташак си пра'а, селски. Се'й мирен
    малко са надцени а? Дразнители като тебе са непълноценни хора които чрез заяждане се опитват да си избият комплексите .
    BTW не спирай да храниш че народа е гладен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си