- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Не съм подходящ за тебе .."
Тая фраза я чух.. и ми стана интересно от какво е породена, на какво се дължи ..
Вие как мислите ?![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Може наистина да е така или просто да е мил начин да те отреже.Извинявай ако "отреже" прозвуча грубо!
За да не отрежеш човека грубо, се използва тази или подобни фрази. В повечето случаи ...
Животът е адът описан в Библията!
ахамс
Абе...к'во ти пука...Има още риба в морето!Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Ехее разбирасе...Първоначално написано от SuNsEt
Мн не ми пука ама..кво да се праи са..
Може да се надяваш,че наистина го мисли![]()
Абе незнам.. ама ако тва от подписа ти си ТИ ... значи оня е голям идиот![]()
Търси си оправдание дане е с теб... Ареее фъшкай го тоя. Тая фраза съм я чувала.![]()
БисквитенотоЧудовище
И аз подкрепям `Silverster`от тук изглежда си доста хубава.
А по темата.. мисля, че се е разделил със теб като е използвал по "безболезнена" фраза![]()
освен всичко това което всички преди мен казаха аз мисля,че е имам предвеит
не аз не съм подходящ за теб,а ти не си подходяща за мен има голяма разлика и това първото го е казал за да бъде по-мил
ili e iskal da te otreje ,ili ne e dostoen za tebe ... ama po veroqtno 1-to![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Няма смисъл да опропастиш живота си заради някакъв/а идиот/ка.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ш'о ли си мисля, че т'ва е един от най - деликатните начини да ск1саш някого... Като му кажеш " Обичам те и искам за тебе нещо много по - добро. Аз не те заслужавам. "
Защо ли и аз съм съгласна с теб...?Мислех да го напиша,но ме изпревари.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
По темата казвали са ми го....
Но аз съм такъв човек,че разбрах какво всъщност имаше в предвид момчето....ппфф не искам и да си спомням за него....
![]()
Аз го ползвам когато искам да скъсам с някого или когато искам някой да ми се помоли да остана.
opitva se da te odreje i prosto ti go e kazal po vuzmojno nai-delikateniq na4in
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ооо мишкааа..ко стаа веПървоначално написано от gPa3HuTeJl
?
Поредното извинение (предимно на момчетата според мен), за да се разделите и въпросният човек да излезне чист от ситуацията ...
Хората са такива егоисти, че никога не им е пукало за останалите, дали са с подходящият човек и т.н
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Или просто търси най-тактичният начин да не те нарани,или има чувства към теб,но сам осъзнава,че неможе да ти предложи това, от което имаш нужда и това, което заслужаваш.
При всички случаи,поне можеш да си сигурна,че е човек,който има някакво елементарно усещане...
mi moje bi si prekaleno dobra za negoПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
pak i moje da ima ne6to drugo ot kade da gadem nie
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Може да се изтълкува и "не си подходяща за мен"![]()