.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на nadincety

Кожата ми се лющи

Кожата на лицето ми започна адски много да се лющи Стана една такава суха,грапава,гадна Мазах я с един крем на Garnier ама няма никакъв ефект Някой ако знае някакъв начин това лющене да спре било то с кремчета и всякакви други работи нека да каже,че вече не издържам така
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Предполагам ако не я пипаш ..може да мине по-бързо или си я мажи с крем може да е от сл1нцето ..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на Spider4eto
    По-добре отиди на дерматолог, или може просто да е много изсушена, пробвай с някъв много мазен крем, ако не мине, отиди на дерматолог

Вечер си слагай нощен крем за лице,а през деня когато слънцето е силно-слънцезащитен крем
    ще се оправиш споко

i az bqh taka predi sedmica.be6e mn gadno.mazah se s nai-obiknoven krem na nivea i sled 3-4 dni mi mina spoko

Голям фен Аватара на nadincety
    Мерсиии на всички
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

В резултат на какво се лющи? Да не си изгоряла от слънцето? Ако е от това, може да опиташ вечер преди къпане да намажеш много обилно лицето с овлажняващ крем, но наистина обилно, чак кожата да не може да го поеме. След това в банята търкай лицето си по-упорито, но внимавай да не направиш някоя рана, де... Замисли се дали това белене на кожата не се дължи на липса на витамини. Лято е, на пазара има богатство от пресни плодове и зеленчуци - хапвай ги в изобилие. Пий и повечко течности. При всички положения, ако си слагаш подходящ лек дневен крем, при необходимост и нощен такъв, кожата ти ще се пооправи.

Голям фен Аватара на o0ps
    Моята кожа по принцип е мноооого суха. От 1-2 години постоянно сменям кремовете, с цел да намеря такъв който да ми хидратира добре, но все още не съм го намерила. Твоето предполагам че е моментно състояние, може да си се обезводнила, приемай много течности и един обикновен крем на Нивеа сигурно ще ти свърши работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си