.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Град
    Sofia-Ov4a kupel

Когато се случи...

Имали сте връзка и сте се разделили по една, или друга причина...какво чуство ви облива когато разберете, че си има нова приятелка(Гняв, Завист, съжеление, радост(че сте се отървали) или се радвате се за него и тн.)Просто ми е интересно извинявам се, ако темата се повтаря

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Зависи през какъв интервал от време той си е хванал новаTa женичка и каква е била причината за раздялата ни.
    Ако е веднага след раздялата ни, ще се почуствам много кофти. Ще ми е гадно от това, че толкова бързо е успял да ме забрави и да ме замени с новата ...Завист не, нито пък съжаление.
    Ако аз съм сложила "края", нема да ми пука защото одавна преди това не ми е пукало за него.
    ♥ ♥ ♥

След като сме скъсали нормално е да чувстваш някаква празнота в себе си. Поне аз до скоро така се чувствах, но времето помага.
    Зависи. Ако си я хванал веднага след като сме скъсали нормално ще ми стане кофти, но пък това ще ми помогне по-лесно да го отпиша завинаги от живота си. Зависи също как сте се разделили.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Мисля,4е всеки би изпитал поне малко гняв..и малко ревност!!Въпреки ,4е връзката е прекъсната по една или друга при4ина На мен поне ми се е слу4вало,защото в крайна сметка си била/бил с този 4овек,и все пак не си го забравил,все спомени остават !
    И се питаш -"Новата/новия с какво е по добър от мен "аз се преценявам като малко ревнива
    Но това не е много добре,по добре да забравиш и да не съжаляваш за миналото !!!ААа ако имате връзка още..и той си ходи по курви4ките.../курварите няма просто смисъл ...вси4ко да продължа ..и ти да будеш нараняван ...пак и пак
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    на мен ми би било гадно дори и аз да съм сложила края...нз защо трудно се откъсвам сякаш
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Сигурно ще ми стане неприятно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не ме интересува.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако вече не изпитвам нещо към него, бих се радвала, че продължава живота си, без да му е гадно и да тъжи. Но ако още изпитвам нещо към него, бих ревнувала от новата. От една страна, защото съм била свикнала той да е мой, от друга, защото искам да съм на нейното място. Но точно завист не бих изпитвала. Гняв - да, но не и завист. И то бих се гневила на себе си, че не съм успяла да го задържа.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Испания
    ИииИиииииИИи ще я смачкам

А сега малко по-сериозно.....гадно ще ми е много ясно...особенно ако той ме е зарязал
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Град
    Terra incognita!
    Първо бих помислила за това,че е намерил подходяща,че е щастлив,затова бих се радвала!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Ако аз съм сложила "края", нема да ми пука защото одавна преди това не ми е пукало за него.
    +1
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Супер фен
    Ами със сигурност няма да се чувствам много добре,но ще се възстановя

Като го видях с новата му приятелка - Тъга..... вече ми е безралично

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ако нямам чувства, ще ми е безразлично, но ако имам най-вероятно ще ми е гадно, че толкова бързо ме е заменил с друга

еми...зависи кой с кого е скъсал и защо,но може би първо ще ми е гадно но после ще си кажа-той заслужава да бъде щастлив
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен
    Град
    SF
    Не ми пука изобщо. При положение, 4е ве4е не съм с въпросния 4овек, не ме касае дали си е намерил друга или не. В общи линии гледам напред и не мисля за бившите.

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Гняв-Не
    Завист-ако аз съм била инициатор на раздялата ни, няма защо да изпитвам завист.Била съм с въпросното момче, прекратила съм отношенията си с него иточка.Няма защо да завиждам на новата му приятелка при положение, че аз съм се отказала от тази връзка)
    съжеление-Към него или към самата мен-Предпочитам да е първото.Често пъти съжалявам за изборите, които правя, но това е в рамките на нормалното.И все пак човек трябва да обмисля нещата много добре, преди да действа.
    Радост-Ако връзката ми с това момче, не ми е давала очакваното, ако ме е потискала и задушавала, може би бих се радвала(:

Ще му пожелая успех и това настоящата му връзка да бъде по-ползотворна от наща.И така(:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Миии бившия ми още си няма ново гадже макар да са минали вече 3 месеца от раздялата ни.. Ако разбера че си е намреил нова ще искам сестра ми да ми я опише и като разбера че е грозна, тъпа, смотана и всичко друго което може да си представите (защото по-добра от мене няма да намери ) ще си кажа "Аз му казах че няма друга като мене ама нека си троши гавата сега с тая простакеса" Мн съм зла. Моето си е мое дори и когато вече не е мое

ami tui kato ujasno mnogo go obi4ah i o6te po ujasno go revnuvah...misleh 4e 6te umra ot revnost...no daje ne mi migna okoto...ni6to....netipi4no za men...bezrazli4ie predpolagam se nari4a6e
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    трудно се привързвам и трудно се разделям ще страдам при всички условия
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Зависи от колко време сме се разделили,зависи и какво е бил за мен човекът и от много други неща,но в повечето случаи ми става неприятно.

Казвам си "Нека е щастлив с нея и аз скоро ще намеря следващия!" и не ме обладава гняв или нещо такова,просто го приемам без да се тормозя изклишно.
    Just haters make me famous! εĭз

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    За мен няма ЗАВИСИ - няма зависи кой е заразял другия, няма ЗАВИСИ след какъв интервал от време си е хванал другата, няма ЗАВИСИ дали сме се обичали или не.
    Просто винаги ме е яд, наистина ме е яд! Защото имам лошото качество да мисля винаги най-лошото на хора, с които съм била.
    От зависи-тата, които изброих, дори и аз да съм прекратила някоя връзка, след това винаги го има оня тъжен момент, с който 'страдаш' и разни такива.
    яд, злоба, ярост.. просто защото винаги очаквам другия да има по-силни чувства към мен, и като разбера, че това не е било така и винаги искам той да се почувства 3 пъти по-зле от мен!
    Деазнам за кво мисля така..

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    ми мн гадно ми става,бяс,ревност и прочее
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Град
    София
    Ако съм сам и нямам гадже малко ще й завидя но ако имам не ми пука

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си