Здравейте,току що научих една потресаваща новина,която ме накара да се замисля за някои ценности в живота и това ме подтикна да пиша.
Работя във фирма за материали (пясък,чакъл,цимент) - продавач консултант.Тук всеки ден идват различни шофьори за да купуват материал.Всички изглеждат нормални,винаги усмихнати,контактни и любезни...Но днес пристигна новината,че снощи един от нашите клиенти е изнасилил 9 годишно момиченце,след което се е самоубил...Изпаднах в шок и ужас,когато казаха и за кого става въпрос...Та това момче винаги беше толкова усмихнато,приветливо,любез но,добре облечено,винаги чист,парфюмът му се носеше 5 минути преди и след него.Никога неможеш дори и да предположиш,че е способен на нещо толкова долно...и нечовешко...Момиченцето сега е в болница...,а него вече го няма из между нас...
Та това ме наведе на мисълта...какво подтиква тези хора на такива деяния...Те са между нас и изглеждат като нас,а всъщност са с толкова черни души и сърца...,но на пръв поглед никога неможеш да предположиш на какво са способни...

P.P. Извинявам се ако темата не е на правилното място...но ми е интересно вие на какво мнение сте за хора като това момче...?

Edit :

Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 3:23 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Пфуф...не е успял да се самоубие...все още е жив и се бори за живота си!Току що вуйчо му беше тук,и каза подробности.Значи след като си е извършил злодеянието,явно се е осъзнал какво е направил и се е хвърлил с колата от един склон...но по чиста случайност е оцелял и е с опасност за живота...
Вуйчо му няма обяснение,кое го е подтикнало към това нещо...семейството му не знае какво да мисли и как да продължи напред и да погледне хората в очите...
И в крайна сметка,заради един тъпак,колко много почернени хора...