- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Потресаващо...
Ти винаги си бил спецялен за тоя форумПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ааааа! gPa3HuTeJl си има фен клуб!![]()
Мм че то е така..тая с1вкупност от хора..нямаше да са същите без тебе да ги научиш на някои нещаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Радвам се
![]()
многу жалко за малкоту момиченце![]()
бог знае каква травма ще е това за него и какво мойе да стане след време
никога неможеш да прецениш един човек по това как изглежда все повече се обеждавам в това
![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
някоя травма в детството най-вероятно го е направила такъв -изнасилвачужассс горкото дете
дано не се пребори защото...
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
и аз съм такане разрешавам комфликтите с бой, обичам да ги решавам с думиами наистина хората понякога правят неща които и те самите немогат да разберат.
П.С gPa3HuTeJl ти винаги си бил специален за форума както и за мен.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Лелеее, потресаваща история.....външния вид лъже само това ще кажа![]()
Потресаващо е, че неска си поръчах ЦАЦА, а в ЦАЦАТА имаше МОРСКО КОНЧЕ... Опържено... В ЦАЦАТА МИ...
няма защо истини пиша така че каквото и да пиша форума нямаше да е същия без тебhey hey...мерси..![]()
Е не пол1скан с1м чесно !Първоначално написано от kriska__
![]()
хах лошо няма,с една дума ти си нашата звездаЕ не пол1скан с1м чесно !![]()
Много жалко за момиченцето..сериозна психическа( а да не споменавам физическа) травма ще и остане за напред.
♥ ♥ ♥
saglasna s1m makar 4e smqtam 4e samoubiistvoto ne e reshenie na problemite...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Някои хора в един момент превъртат и не знаят какво правят.Той може да си е бил съвсем нормален преди тва и нещо да му е прищракало.
това ми е най-големия страх..изнасилването... незнам как бих го преживяла..дори и другите момичета![]()
На мен ми се случи нещо подолно.Преди няколко дни разбрах че едно момче е изнасилило една позната.Тя е 2 години по-голяма.Шокиращото беше че това момче живее ноблизо.Познавам го от малка.Е не си говорим но ми се струваше добро момче.Родителите ни си познават.И сега всеки път като го видя(а това е мн често) настръхвам.И се чудя как е могъл да го нарлави![]()
tolkova e tujno...momi4encrto...bahti...
...tova e mnogo
abe otvratitelno e nqmam dumi...vsmisal kak e mogl toq 4ovek da iznasili 9 godi6no momi4ence tova e pove4e ot izvrateno ...ne znam dori da umre tova momi4ence e izgubilo golqma 4ast ot su6tnostta si...tova e neprostimo...![]()
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Тъпи ку.ви, не мислите ли, че не е редно в тая тема да се сваляте! Жалки хора, без морал!Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
А за детето... това е жестоко и страшно, не искам да си го прредставям!
Testis unus,testis nullus...