.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

проблеми със скайпа и въобще с целия компютър..

Ае хора има някакви проблеми с компа тука от 2 месеца.Компа го имам от 2004(стар е ама...) и до преди 2 месеца си бачкаше нормално никога не съм го преинсталвала иии..първо се почна с това че не можех да гледам клипчета(предположих че проблема е от това че нямам достатъчно място на компа постояно излизаш еедно балонче и пишеше че имам 150 мб свободно място а трябвало най малко 250..)както и да е..клипчета не гледам много превъзмогнах го обаче..после почна скайпа да ме изкарва или пък като вляза в нета и страницата изключва автоматично и всеки път рествах компа при такъв проблем в началото нищо не беше но после зачестя..и или в скайпа бях или в нета и тука преди 3 дена се беше оправил и хубаво ама само за 2 дена..и снощи пак ме изкара скайпа като влязох в един сайт иии..ме посъъветваха да изтрия скайпа и пак да го инстална и ок..изтрих го и..почна да се инсталва и на половината ми показа че не мога д апродължа защото нямало достатъчно място..изтрих някви програми дето не ги знам за кво са..изтрих си антивирусните ,игрите..и ми показваше че имам само 38 мб свободно място..и неска влизам показва ми пак 0 мб свободно място..и пак не мога да си инстална скайпа какво да направя?преинсталването единствения начин ли е да се оправи???

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.

Re: проблеми със скайпа и въобще с целия компютър..

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    Ае хора има някакви проблеми с компа тука от 2 месеца.Компа го имам от 2004(стар е ама...) и до преди 2 месеца си бачкаше нормално никога не съм го преинсталвала
    Мале 4 години без преинсталация това си ерекорт

преинсталването единствения начин ли е да се оправи???
    Не но за 4 години без преинсталация препоръчвам форматиране на харда и инстал на нов уиндоус.

Еми щом ти изчезва свободно място без да знаеш как значи си лепнал вирус. И да преинсталирането на линдолса е единствения начин да се оправи компа ти

Град
    Bucharest, Romania

Не но за 4 години без преинсталация препоръчвам форматиране на харда и инстал на нов уиндоус.[/quote]

амиии..аз ако го занеса да го преинсталират те ще свършат всичко това нали?

Cruel Intentions

амиии..аз ако го занеса да го преинсталират те ще свършат всичко това нали?
    Точно така.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

И моя компютър не беше преинсталиран около 2 години и към края въобще не можеше да се работи с него. Една преинсталация ще те спаси.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Определено му направи една преинсталация 4 години....
    Ако не ти се дават пари за преинсталация хвърли един поглед ТУК, за да си го преинсталираш сама
    жалко..нямам записвачка а пък и не ми се пробва сама че ще взема да го разваля още повече ама..като се налага ще дам 20 лева за преинстал но какво трябва д анося със себе си?някви документи за компа или...?ддз и аз.. иначе 4 години са доста и един приятел ми се чуди как толкос време нищо му е нямало..ама е на..такива мизерий взе д ами прави сега..и му се ядосах преди 2-3 дена и го наритах и сега е с козметичен дефект но нищо..самоо да се оправи че..не издържам без скайп...та..някой знае ли кво трябва да нося със себе си като отида

Cruel Intentions

Град
    Bucharest, Romania
    ами аз имам френд който каза че можел амааа..не бил мноогоо сигуреннн..и не ми вдъхна доверие..защото преди 2-3 седмици ходих исках само да видя кви са цените и май казаха че искат няква гаранционна карта или нещо от сорта..абе просто не помня кво искаха..и затова питах

Cruel Intentions

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    ами аз имам френд който каза че можел амааа..не бил мноогоо сигуреннн..и не ми вдъхна доверие..защото преди 2-3 седмици ходих исках само да видя кви са цените и май казаха че искат няква гаранционна карта или нещо от сорта..абе просто не помня кво искаха..и затова питах
    Абе според мен му дай да го оправи.Няма как да го развали след като няма да го разглобява и т.н....ако нещо го обърка тогава ще го дадеш на професионалисти
    Не знам ти си прецении...
    проблема е че го няма в града и не знам кога ще се върне..иначе мерси на всички за отговорите ще гледам по скоро да го занеса че ми писва..ще умра без скайп..а пък и като се опитвам да си изтрия блутота ми показва"грешка..не можете да продължите нямате достатъчно място на компа.."

Cruel Intentions

Град
    На изток от рая
    Тогава влизаш в темата,където ти е дал БаллФаце и ксерокопираш всички снимки и правиш всичко едно към едно със снимките

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си