- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Малките Гърди
Може на някои темата да ви се стори супер тъпа.... но все пак... та да си кажа аз съм 7-ми клас и гърдите ми са супер малки.... буквално съм плоска като дъска
![]()
![]()
... всички момичета от моя клас а и от другите класове вече носят сутиени, а на мен бюстиетата са ми големи
.. и се чувствам много гадно... дайте някакъв съвет
![]()
Шшш,алоо,ти си 7 клас ! Тепърва ще ти се развиват гърдите!престани да се сравняваш с другите.Не е кой знае какъв кеф да носиш сутиен.Като ти пораснат ше видиш![]()
мии..гърдите не са най-важното нещо но всяко момиче се нуждае от тях така че можеш да се поровиш из интернет и да намериш начин да ускориш растежа им..например да правиш определени упражнения и да ядеш определена храна която спомага за растежа
Четох в една тема , че трябва по- време на къпане да си поливате гърдите със студена вода поне 10минути за стягане,а за разтеш , вечер като си легнете да ги мачкате...![]()
Звучи невероятно ,знам.Но е верно,една докторка ми каза,че е верно.
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Сещам се за една магазинерка как ми каза, че момиче я пипитало дали може да си слага 4 подплънки в сутиена.Таа тая постъпка е много смешна, и с тебе общото е че и ти се комплексираш от това. Знам, че не мога да поставя на твоето място, но ще ти кажа, че външността не е всичко, има едно много по-важно нещо и то е самоувереността.
malkite cicki RYLSSSSSS !!!!!!!!!![]()
![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
Maцка,спокойно,и аз съм 7ми клас,и аз имам дооста малки гърдиДо един момент адски много се комплексирах,но малко по малко взех да свиквам .. в крайна сметка гърдите определено не са най-важното
Ако ще те утеши,познавам едно момиче,на 16 е,гърдите й едвам се забелязват,но върти момчетата и хич не й дреме
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
И мойте не са никак големи, при все че съм доста по-голяма на години от тебе. Ти тепърва се развиваш. Има време да пораснат. Но от друга страна - дори и да останат с по-малки размери, и това си има своя чар, и не всеки гледа големите гърди -повярвай ми. По-добре малък стегнат бюст, отколкото големи, но не дотам оформени гърди. Всеки е индивидуалността си!
Виж, мацка, аз съм на 21 и моите не са никак големи, ама не ми е пре4ело. Така де.. не са гърдите най-важното. А ти си 7ми клас, тепърва ще се развиваш, така 4е нищо не се знае.
![]()
Робинята на Quench
Ще ти пораснат още малко гърдите,но няма да станат големи.Аз като бях в 7-ми клас и ми бяха много големи,а днес правя 15 и гръдната ми обиколка е 90,а при вдишване 100 и нещо, не знам точно.Пий бира,моите от това станаха толкова големи.
Първоначално написано от fiama
+1 ще пораснат спокойно
Скъпа,недей да се нервираш.Не всички момчета обичат големи гърди.Пък и предимствата на малките са много.
1.Винаги може да си намериш сутиен малък номер
2.Винаги може да излизаш и без сутиен,няма какво да ти се полюшва
3.Няма да се тормозиш дали някоя тениска ще ти стане или ще ти е тясна
4.Няма да се чудиш дали момчето до теб не те е харесало само заради млекоцентралите които носиш
5.Няма да те боли гърба
И моите не са големи,ама хич не ми пука.Който ме харесва и така ме харесва
И аз бях така, но сега всичко си е наред, та даже някой ми и завиждат, не се притеснявай, ще пораснат.Първоначално написано от phenomenon4ety
![]()
Нищо страшно и аз съм така,но ако съм се метнала на майка ми в тази област едва ли и някога ще имам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
samonervi ти е изброила доста основни привилегии на малкия бюст![]()
+1 - и аз като бях 7 клас нямах почти никви цици и се чувствах точно като теб, но вече не ми пука, ма кар, че още са ми мнооого малки!Първоначално написано от samonervi
Явно на мен не действа защото от година си седя на Б 75Първоначално написано от SeXyL[!
![]()
![]()