.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Малките Гърди

Може на някои темата да ви се стори супер тъпа .... но все пак... та да си кажа аз съм 7-ми клас и гърдите ми са супер малки.... буквално съм плоска като дъска ... всички момичета от моя клас а и от другите класове вече носят сутиени, а на мен бюстиетата са ми големи .. и се чувствам много гадно... дайте някакъв съвет

Шшш,алоо,ти си 7 клас ! Тепърва ще ти се развиват гърдите!престани да се сравняваш с другите.Не е кой знае какъв кеф да носиш сутиен.Като ти пораснат ше видиш

мии..гърдите не са най-важното нещо но всяко момиче се нуждае от тях така че можеш да се поровиш из интернет и да намериш начин да ускориш растежа им..например да правиш определени упражнения и да ядеш определена храна която спомага за растежа

Четох в една тема , че трябва по- време на къпане да си поливате гърдите със студена вода поне 10минути за стягане,а за разтеш , вечер като си легнете да ги мачкате... Звучи невероятно ,знам.Но е верно,една докторка ми каза,че е верно.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Сещам се за една магазинерка как ми каза, че момиче я пипитало дали може да си слага 4 подплънки в сутиена. Таа тая постъпка е много смешна, и с тебе общото е че и ти се комплексираш от това. Знам, че не мога да поставя на твоето място, но ще ти кажа, че външността не е всичко, има едно много по-важно нещо и то е самоувереността.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Re: Малките Гърди

Цитирай Първоначално написано от phenomenon4ety
    Може на някои темата да ви се стори супер тъпа .... но все пак... та да си кажа аз съм 7-ми клас и гърдите ми са супер малки.... буквално съм плоска като дъска ... всички момичета от моя клас а и от другите класове вече носят сутиени, а на мен бюстиетата са ми големи .. и се чувствам много гадно... дайте някакъв съвет
    Ами виж сега,радвай се,че не си мутирала като другите ,защото съм забелязала в последно време,че в БГ пубертета настъпва много рано,което не е хубаво,радвай се не детсвото и всичко с времето си.

malkite cicki RYLSSSSSS !!!!!!!!!

Maцка,спокойно,и аз съм 7ми клас,и аз имам дооста малки гърди До един момент адски много се комплексирах,но малко по малко взех да свиквам .. в крайна сметка гърдите определено не са най-важното Ако ще те утеши,познавам едно момиче,на 16 е,гърдите й едвам се забелязват,но върти момчетата и хич не й дреме
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

И мойте не са никак големи, при все че съм доста по-голяма на години от тебе. Ти тепърва се развиваш. Има време да пораснат. Но от друга страна - дори и да останат с по-малки размери, и това си има своя чар, и не всеки гледа големите гърди -повярвай ми. По-добре малък стегнат бюст, отколкото големи, но не дотам оформени гърди. Всеки е индивидуалността си!

Мега фен
    Град
    SF
    Виж, мацка, аз съм на 21 и моите не са никак големи, ама не ми е пре4ело. Така де.. не са гърдите най-важното. А ти си 7ми клас, тепърва ще се развиваш, така 4е нищо не се знае.

Робинята на Quench

Ще ти пораснат още малко гърдите,но няма да станат големи.Аз като бях в 7-ми клас и ми бяха много големи,а днес правя 15 и гръдната ми обиколка е 90,а при вдишване 100 и нещо, не знам точно.Пий бира,моите от това станаха толкова големи.

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    И мойте не са никак големи, при все че съм доста по-голяма на години от тебе. Ти тепърва се развиваш. Има време да пораснат. Но от друга страна - дори и да останат с по-малки размери, и това си има своя чар, и не всеки гледа големите гърди -повярвай ми. По-добре малък стегнат бюст, отколкото големи, но не дотам оформени гърди. Всеки е индивидуалността си!

+1 ще пораснат спокойно

Скъпа,недей да се нервираш.Не всички момчета обичат големи гърди.Пък и предимствата на малките са много.
    1.Винаги може да си намериш сутиен малък номер
    2.Винаги може да излизаш и без сутиен,няма какво да ти се полюшва
    3.Няма да се тормозиш дали някоя тениска ще ти стане или ще ти е тясна
    4.Няма да се чудиш дали момчето до теб не те е харесало само заради млекоцентралите които носиш
    5.Няма да те боли гърба
    И моите не са големи,ама хич не ми пука.Който ме харесва и така ме харесва

Re: Малките Гърди

Цитирай Първоначално написано от phenomenon4ety
    И аз бях така, но сега всичко си е наред, та даже някой ми и завиждат, не се притеснявай, ще пораснат.

Нищо страшно и аз съм така,но ако съм се метнала на майка ми в тази област едва ли и някога ще имам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

samonervi ти е изброила доста основни привилегии на малкия бюст

Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Скъпа,недей да се нервираш.Не всички момчета обичат големи гърди.Пък и предимствата на малките са много.
    1.Винаги може да си намериш сутиен малък номер
    2.Винаги може да излизаш и без сутиен,няма какво да ти се полюшва
    3.Няма да се тормозиш дали някоя тениска ще ти стане или ще ти е тясна
    4.Няма да се чудиш дали момчето до теб не те е харесало само заради млекоцентралите които носиш
    5.Няма да те боли гърба
    И моите не са големи,ама хич не ми пука.Който ме харесва и така ме харесва
    +1 - и аз като бях 7 клас нямах почти никви цици и се чувствах точно като теб, но вече не ми пука, ма кар, че още са ми мнооого малки!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Четох в една тема , че трябва по- време на къпане да си поливате гърдите със студена вода поне 10минути за стягане,а за разтеш , вечер като си легнете да ги мачкате... Звучи невероятно ,знам.Но е верно,една докторка ми каза,че е верно.
    Явно на мен не действа защото от година си седя на Б 75
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си