- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам приятел, но не мога да си намеря, защото...
Mnooogo iskam priatel! Skoro 6te pravia 16, a nito sum se celuvala ili ne6to podobno. Problemut e 4e izglejdam kato 13 god. Tova e gen v semeistvoto koeto e ujasno . Mom4etata vinagi sa mi samo FR za6toto koi bi priel momi4e koeto izglejda na 13.Ne sum grozna pone taka mi kazvat horata (vseki si ima mnenie). Treniram taekwon-do (ne sum i debela)
v u4 sum dobra u4eni4ka i okolo men vinagi stava kupon (ne se fukam ami sum 4esna). Namiram ob6t ezik s vseki.No sum malko sramejliva. malko suveti 6te sa mi v polza![]()
Пребори се с страховете си.Пък гаджето ще го намериш споко.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Сваляй ги с таеконду-тоПък и съм убеден че не е само че изглеждаш малка...повярвай ми
![]()
много добро мнение..Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
ако искаш да бъдем на 100% искренни трябв да те видим..така че...пусни 1 снимка..![]()
ха..все пак си ходещ съветмного ме забавлява ника ти.
![]()
Никой не може да ти даде съвет.Защо толкова бързаш да си намериш гадже? Радвай се на живота,пък гаджето само ще дойде при теб.
ako iskate snimka samo mi kajete kak da ia sloja
Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
![]()
sloji si snimka i 6e ti kajem
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
6te sloja ako znam kakkk
проблема е само в теб
Lof YAaA..!
Първоначално написано от kairla
еми дай де..нямаш ли рег в някаквъв сайт за запознанства или нещо такова?
![]()
Хората явно ти спестяват нещо,както вече ти казаха.Много е важно каква е компанията ти.Ако е от отбрани смотаняци и зубари в компанията може да си много популярна и забавна,а иначе да си кръгла 0 за останалите.Първоначално написано от kairla
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Slu6am hip hop & R&B (mrazia 4alga za tvoia info)
Na mi pozvoliava da slagam linkova taka4e 6te si ia sloja na avatara
ok,slagaiПървоначално написано от kairla
Значи ще чакаме,обаче дори и да си готина,ако си смотана и дразниш хората нямаш шансове.Характера е много важен ако искаш да задържиш някой!Първоначално написано от kairla
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
em sladka si
не изглеждаш зле на снимката поне..![]()
каквото виждам от аватара,сори но не ме кефиш.Твърде обикновена си,не си грозна,но не ме привличаш.Като погледна човек,ако няма излъчване не ми харесва.
eto tazi e e ot nai-skoro
оле..много грубо...Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
въобще не ме кефиш на 2-рата снимка.Но спокойно,аз съм от гадните,които ако срещнеш в някое кафе не би искала да заговориш освен ако не искаш секс и луд купон,ти не ми изглеждаш такава.Първоначално написано от kairla
Ако се пробваш към някоя компания от математическа гимназия сред момчетата имаш големи шансове.Само не ги бий,те са страхливи![]()
Наистина не изглеждаш на 16. Опитай да общуваш повече, пък и си харесай някой. Искаш - хубаво, ама не може с който и да е...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
A we ti naistina moje6 da ot4aia6 horata (ni6to 4udno 4e ne si slojil vooia snimka za6toto 6te progoni6 vsi4ki ot foruma)Първоначално написано от ХодещСъвет