- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Честно ли е ?!
Преди няколко дни тръгнах с едно момче и успоредно с това, скъсах с гаджето си до преди това. Но с бившия ми си останахме т.нар. приятели с привилегии ... Но сегашното ми гадже сега е до средата на август извън града и няма да се виждаме, единствената ни връзка са скайп и телефоните. Въпроса ми е честно ли е спрямо него да имам такъв тип "приятелски отношения" с бившия си, докато го няма толкова време.
nz za vuprosa ti no toku vi6 ve4e ti e izneveril i e ebal nqkoq prostitutka
Тъпоо...
Ако си имате доверие сичко е 6
И стига с тези приятелства с привилегиииии.. глупаво е..
+1111Първоначално написано от black_wish
Защо си тръгнала с него след като пак ще си с бившия си..
+10000..Първоначално написано от black_wish
Наистина е жалко ако не можеш сама да си отговориш.. и тези "приятели с привилегии" .. не мога да ги разбера тези работи.. нали в крайна сметка си с един човек, защото искаш да си с него.. само с него.. и т.н. .. мисля, че знаете какво имам предвид.. или поне някои знаят..![]()
Horse Crazy Girl!!
е приятелите с привилегии си имат и своите + ... лошото обаче е че след много използване на привилегиите и тн просто се променя нещо и вече не сте това което сте били ами има привързаност, някакви чувства и тн ... и или се стига до "сгаджосване" или до раздяла ... все тая... обаче е хипер тъпо да си имаш гадже и да спиш и с друг!!!
tvurdo ZA podobni priqtelstva s privilegii sum imah s biv6iq mi i be6e mn qko i sq pak iskam ama sega6noto my gadje ...... neka kajem 4e e ebati lepkataa i toi se vodi 4e durji na neq
tupo e ...
Според мене отговора е лесен.. просто не можиш да си държиш краката затворени докато приятеля ти се върне..![]()
Разбира се ,че не е честно гадна постъпка е , я си представи ,че и той има такава приятелка ,няма да ти е приятно нали![]()
Не ми е тва проблема и то изобщо мога да издържа месеци без да ме "почешат" , обачеее сегашното ми гадже е супер близо до бившата си и преди няколко дни ми каза че са излизали и са се натискали, но аз си затраях... но все пак аз не мога да му имам много доверие дали той ми е на 100% верен ...Първоначално написано от Komar
![]()
Не разбрахте ли, че "приятели с привилегии" се използва само, ако и двамата си нямате приятели, иначе си е чисто курварство...
\Първоначално написано от Чичко_Полицай
/
Horse Crazy Girl!!
Първоначално написано от love_shu
prosto iskam da sum s 4oveka koito love ako zna4i da me nari4at kyrva ok
Ти обичаш "приятеля с привилегии" ли?Първоначално написано от bebok
![]()
Ами не..неби трябвало да имаш такива отношения,тъпо е.Ако твоето гадже направи това,ти какво би казала?
Първоначално написано от Чичко_Полицай
da i mi e biv6 i ve4e ne mi e fr s privilegii no iskam pak da e![]()
Докато имаш приятел? ..Първоначално написано от bebok
![]()
Horse Crazy Girl!!
nqmam gadje toi ima
айде ще се въздържа от коментари....Първоначално написано от black_wish
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ама нали ти имаше приятел дето бил незнам си къде си и си искала с бившия незнам си какво си докато си с първия .. и питаше дали било честно...а сега изведнъж казваш, че и бившия ти имал приятелка.. нещо се объркахПървоначално написано от bebok
![]()
Horse Crazy Girl!!
Ти се обърка, аз съм авторката, а не тя [bebok]...
Ти се обърка, аз съм авторката, а не тя [bebok]...