- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15-те най-елитни училища в София
Ето кои зе оказаха 15-те най-елитни софийски училища.
Класацията е по минимален бал за влизане и съм я взел от РИО-София.
1.91 НЕГ - минимален бал за влизане 32,214
2.1 АЕГ - 31,606
3.164 ГПИЕ - 30,786
4.9 ФЕГ - 30,036
5.73 СОУ -30
6.22 СОУ - 29,608
7.СМГ - 29,571
8.2 АЕГ - 28,928
9.157 ГИЧЕ - 27,572
10.НФСГ - 27,142
11.НТБГ - 27,089
12.133 СОУ - 25,750
13.СГСАГ - 25,732
14.СПГЕ - 25,035
15.СПГТ - 24,965
Относно тези, които твърдят, че класацията не е вярна..... не се излагайте, моля!
И?
Веднага мога да ти кажа, че нивото много е спаднало.
Децата стават все по-тъпи.
Жалко.
А ти какво ми вадиш списък с най-високите минимални балове, дай тая с най-високите максимални.![]()
Тая класация нещо май не е наред...Ако беше така аз защо съм в английската,а не в испанската?
по-по миналата година кандидатствах там и най-ниския бал беше 31...Първоначално написано от ndx13
![]()
![]()
Не може да е бил 31 наи-ниския.Имам спавочник в които пише,че е 27 за данъчна и митническа администрация.Първоначално написано от Spider4eto
![]()
Обаче нали знаеш,че бала за езиковите е различен от този на професионалните гимназий.
а НПМГ защо го няма?!?
![]()
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...
Защото, както казаха в някаква друга тема в НПМГ има влязли с много ниски балове. А в тази тема елитните училища се подреждат според минималните балове, което според мене е много тъпо!Първоначално написано от sweet_s
Това са баловете за момчета предполагам... не може да са толкова ниски иначе :О
Мисля, че са и за момичетата и за момчета, демек общо.Първоначално написано от Forest_girl
бях с бал 28 и не ме приеха, прави си сметките, а и в моя справочник ясно си пишеше 31Първоначално написано от Brunoo
Oх,то по-по-миналата пишело,извинявам се.Аз го прочетох като миналата.Първоначално написано от Spider4eto
П.С Абе,докога ще продължавам да съм толкова разсеян....![]()
няма как да е общо... 133 с бал 25 - друг пътПървоначално написано от maigeri08
![]()
за момчета са, сигурна съм![]()
'Айде пак ще ви кажа:
Т'ва са най-високите минимални балове на второ класиране.
По този списък не може да се прави класация на най-добрите училища!
балът за някои училища доста се е вдигнал...миналата година мин.бал за момичета на 2ро класиране ВЪВ 9та ФЕГ е 31.700 , а тая е 32.108![]()
![]()
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
еми аз съм дърта пръчкаПървоначално написано от Brunoo
![]()
тфа не е хубава класация.. тря са разделени по дали е езикова или някаква др нз..тфа мне
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Според мен,за да се разбере кои са най-елитните трябва да се подредят по най-висок бал по първо класиране.Така ще разберем тези хора с най-висок бал и шанс за навсякъде кое училще са сметнали за най-добро и в крайна сметка къде са влезли.
Първоначално написано от maigeri08
В НПМГ влизат с много високи балове,но там има специални тестове.За това НПМГ си имат отделно класиране и не ги включват въобще в тези статистики.И НГДЕК също не я включват по същата причина.
Мммм...според мен 157ГИЧЕ хич не е елитна......Но както и да е...
+1Първоначално написано от dark_wings
Оф хора не правите ли разлика между бал за момичета и бал за момчета.. тук е даден балът за момичета и момчета заедно! Разсъждавайте малко..
А после ми обяснявате, че сте по-интелигентни щом сте в 1АЕГ..
ПС: Това не се отнася за всички, ами за първите няколко коментара в тази тема!
Аууу н??! Това са най-ниските минимални балове, не най-високите!