- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15-те най-елитни училища в София
Може би просто е искал/а да наблегне на това, не да 'вика'. Викането е повишаване на тон, няма как писмено да повишиш тон...Първоначално написано от TheNh3
mindscan
големите букви се приемат за викане...и винаги когато виждам големи букви ми се струва,че тоя отсреща вече се пени и крещи![]()
но,да,приема се за викане в тоя вид...общуване...![]()
Сега и аз си го представихПървоначално написано от Madness
![]()
mindscan
За момчета са много ясно.Миналата година момче с моя бал можеше да влезе в английска гимназия и на Луната ,ако пожелае.Тази година може и на Марс.
нивото тая година се ка4иПървоначално написано от be_true
Ей копеле откажи се Ей копеле отиди си Кво като ме боли Майната ти
За пред хоратаПървоначално написано от BITCH_FROM_HELL
![]()
Това училище няма нищо общо в тая класация, най-малкото защото изпитите са напълно различни, няма ги тия баловеПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Иначе, да, това е едно от най-елитните училища. Много от големите мозъци на България са излязли от там.![]()
Еми защото пича е вадил минималните балове само за момчетаПървоначално написано от Izzy_
![]()
.Ако тряаа да класираш по балове се взима средно аритметично на вс оценки от дадената паралека .Та преди да пускаш такава тема или списък помисли малко !
А и професионалните гимназии се различават от езиковите !ТЪПАНАР
ЕТО СЕГА ЩЕ ВИ КАЖА ВСИЧКО,ЩОТО МИ ПИСНА ОТ НЕГРАМОТНИ!Първоначално написано от slivaka
ИЗВАДИЛ СЪМ МИНИМАЛНИЯ БАЛ,С КОЙТО Е ПРИЕТ ДАДЕН ЧОВЕК В ДАСКАЛОТО НА ВТОРО КЛАСИРАНЕ!БАЛОВЕТЕ НЕ СА НИТО ЗА МОМИЧЕТА,НИТО ЗА МОМЧЕТА!А НПМГ ГО НЯМА ЗАЩОТО СА ПРИЕЛИ С БАЛ 20!СЕГА СЕ НАДЯВАМ ВСИЧКИ ДА СТЕ РАЗБРАЛИ И ДА СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ,ЩОТО ПОЧВА ДА ЛИЧИ ВЕЧЕ КВИ СТЕ ОБРАЗОВНАИ!МНОГО СТЕ РАЗБИРАЧИ ИНАЧЕ!
^много ясно!
Аз т'ва го казах още в първия си пост, тъй че - баста!
И да си имаме уважението!![]()
Важен е средния, а не минималния или максималния бал...![]()
**
Това трябваше да го напишеш в 1 пост,а не сега да ни обиждаш.Ние какво сме ти виновни?!Първоначално написано от ndx13
БАЛА НА НПМГ СЕ СМЯТА ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН И НАЙ-ГОЛЯМА ЧАСТ ЗАЕМА ТЕХНИЯ ИЗПИТ![]()
мухахаха
абе ето ви една табличка
ПС не съм я правил аз
![]()
^ НПМГ обаче напарво цепятС най висок бал 35.6 и най-нисък 20.9
Иначе тая година баловете са доста ниски, дали хлапетата затъпяват или тестовете са били по-трудни...?
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
по бг теста беше по лесен по мат обратното ма и ние сме едни тъпациииПървоначално написано от Axel_f
![]()
мухахаха
Според мене и текста за преразказа по БГ беше по-гаден от миналогодишнияПървоначално написано от balbuk-balbuk
Non musique - non vie!
1.91 НЕГ - минимален бал за влизане 32,214
2.1 АЕГ - 31,606
3.164 ГПИЕ - 30,786
4.9 ФЕГ - 30,036
5.73 СОУ -30
6.22 СОУ - 29,608
7.СМГ - 29,571
8.2 АЕГ - 28,928
9.157 ГИЧЕ - 27,572
10.НФСГ - 27,142
11.НТБГ - 27,089
12.133 СОУ - 25,750
13.СГСАГ - 25,732
14.СПГЕ - 25,035
15.СПГТ - 24,965
Лелеле толко ли отъпяваме с всяка година?Преди 3 години в 73то се влизаше доста трудно с 32 бал...да не говорим за испанската колко трябваше...Когато аз кандидатствах и немската не падаше под 33,50![]()
Не,просто изпитите са по-трудниПървоначално написано от victimofpain
Изпитите хич не са по-трудни.Не може сда се оправдавате с това...При все че с тест имате възможността да налучкате нещо...Просто мързела Ви е застигнал по-рано от нужното...е не всички, но все пак не малка частПървоначално написано от mimi_00
За това че някои които нищо не знае ако има късмет и 6 може да изкара си напълнно права (точно това е гадното) може и да препише ама деца които цяла година са учили допускам тъпи грешки защото просто нямят тестово мислене(ако може да се каже така) и се хващат в клопкитеПървоначално написано от victimofpain
Много е лесно да говориш седнал/а зад компютара,ма я иди реши теста пък да видим..Първоначално написано от victimofpain
![]()