- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15-те най-елитни училища в София
Мм .. мен ме приеха в 157 ГИЧЕ .. дето е на 9 мястомм Тестове тестове ама си бяха много трудни .. почти всички задачи бяха геометрични по математика , ама бг-то ми беше доста лесно наистина .. А друг е въпроса че наистина затъпяваме и ни мързи амаа ..
Ами всъщност направих в нета и двата изпита и резултата не беше хич зле...като се има впредвид че мн неща съм забравила.Проблема хич не е в трудността...а в висенето на компа и обикалянето по улиците по цял ден...мн малко хора са учили сериозно от бгто повечето неща са съвсем общи...пунктуация, граматика,правопис...само от тея неща можеш да вържеш няква оценка...
btw относно тва 4е някои хора имат късмет съм съгласна...така едба моя позната която има само тройки и на изпита по бг и от дипломата изкара 5.00 на теста по математика(той бе6е мн труден се пак) и как мислите...като преписа от едно моми4е пред нея![]()
![]()
а кажете са тва 4естно ли е...цяла година не е пипала у4ебник и са заради тая петица пак е в 6то годе добро даскало
ами полавината са така...добрите учат прекалено много и от притеснение накрая се провалят, защото са преуморени.Други не пипат учебник цяла година и после луд късмет...Първоначално написано от aka6a_vamp
Хахахахахаха СПГТ елитно ...![]()
ами то4но....па и никой не те пита наизпита здрав ли си тва онова...аз си отидох с температура 39 и си се усрах...целата година бъхтенеПървоначално написано от victimofpain
9 ФЕГ - 30,036 .. twa e newuzmojno az s 31.214 ne sum prieta tam![]()
![]()
![]()
Lesno e gLawa Da otpysnesh, tryDno e Da poBeDish .. (*)
тва е за момчетаПървоначално написано от FoLLow ME ..
Non musique - non vie!
Абе щом има хора с оценки над 5, значи изпитите не са толкова непосилни...Мързелът е виновен![]()
Не е точно само мързела .. много си е и на късмет.Аз например на математиката ми писна да седя и да чакам един акълник да си дореши и да преписваме останалите (а и бях с половината ми клас в една стая и в мойто даскало,а по бг даже си бях в мойта класна стая *страшен късмет имах*) и си написах с мойте си решения и отговори и си излезнах .. Резултат: 3.643 - мат и 5.232 - бг,а ако бях останала по математика да ми се подсказва щях да имам най-малко 4.750.Затова и една приятелка дето има 3ки за годишни оценки,а не знае нищо имаше 4.6 .. и нещо си (преписа от въпросния акълник).Първоначално написано от victimofpain
Еми и аз съм с над 5.50 по български,ама преразказа беше супер тъп например.По математика да не говорим..кой уби ламята..Първоначално написано от victimofpain
![]()
Crissy[*], не бива да разчиташ на другите, не може да се оплакваш че е е бавен все пак не прави изпита за да влизиш ТИ в желаното даскало...като ти трябва чакаш...хич не ви разбирам...
теста ви по математика беше елементарен тази година! реших го със средна познаваемост 86% за 1 час и половина ... просто ставаме все по тъпи примирете се най накрая така е!!! в последните 6 години нивото падна толкова ужасно че просто не ми се мисли ... борете се хора с простотията!!!Първоначално написано от Izzy_
Еми за тебе може да е бил елементарен и за всички дето са преписали от някой.Първоначално написано от ПуКанКа
Ама аз учих цяла година и накрая ще ми дават някви пълни глупости за задачи,айде осъзнайте се малко.
![]()
Истината същност е, че всяка година нивото пада все повече и повече. Изпитите ги са съобразени с потенциала на учениците, именно затова и на по- големите ни се вижда, че е по- лесно. То наистина е прекалено лесно, но явно такова е предлагането.
da ama tva sa balovete za mom4eta izvinete ama az s moia bal spokoino 6tiah da sum v nemskata po taia klasacia govoria daje na purvo klasirane da ne govorim za 3to na koeto ostanah ama ne mi stigna edna stotna za 1va aeg za tva sum v 2ra![]()
Чист късмет- не се ядосвай! Каквото- това е. Учи си, наслаждавай се на гимназиалните години- това са най- безгрижните. Може пък за по- добро да е било.Първоначално написано от beautiful_lass
Ами аз другата година ще кандидатствам и се притеснявам много за математиката, не че съм зле, но тя ме притеснява. По български, слава богу, съм добре.
Аз решавах теста на седмокласниците миналата година и ми беше супер лесен (и по математика и по български), но това е, защото каквото те са го учили в седми клас, ние го учим в пети и шести.
После сме затъпявали... Ами като ни се дава материал за по-големи (не се оправдавам, но си е така, всички учители ни го казват).
Абе, какво да правиш - това е положението, някак ще се справя, аз искам в първа испанска или първа английска и дано успея.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Хм, нещо невиждам НМУ (''Националното музикално училище'')
![]()
Пък то се води елитно...
abe ti lud(a) li si be ntbg s bal 27 edinstveno na 4 klasirane ako 6te ima izob6to takoa na ntbgto bala ne padna pod 30 i dori na 3 nqma da padne sigurno![]()
na spider4o molq taq godina kadidatstvax i v nfsgto i bala i na 2 klasirane ne padna pod 31.7..ne6to si ti ne6to da ne si prospal kandidatstvaneto![]()
1.91 НЕГ - минимален бал за влизане 32,214
2.1 АЕГ - 31,606
3.164 ГПИЕ - 30,786
4.9 ФЕГ - 30,036
5.73 СОУ -30
6.22 СОУ - 29,608
7.СМГ - 29,571
8.2 АЕГ - 28,928
9.157 ГИЧЕ - 27,572
10.НФСГ - 27,142
11.НТБГ - 27,089
12.133 СОУ - 25,750
13.СГСАГ - 25,732
14.СПГЕ - 25,035
15.СПГТ - 24,965
Мойто пък е на 10 място![]()
Много нисък бал но предпоагам че е минимален аз преди 2 години като кандидатствах бях с 35,3 знам че можех и в езикова да вляза ма не исках...първите ми 5 желания бяха сички профили на ФСГ-то![]()
Ако има някой заек от там да казва![]()
edno sou kato 157 (znam 4e tfa se vodi 2 ispanska no takoa ponqtie nqma) ne moje tva daskalo da e predi nfsg 6oto na nfsg bala ne padna pod 30 a ne e bil 27....i ne6to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()