- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15-те най-елитни училища в София
a i vpro4em bala mi be6e 29 i trqa6e da sam vlqzla v pone polovinata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dabe
НГДЕК-тва е истината, най-добрата гимназия
Чудя се защо всички отиват на 2ро даже и на 3то класиране.. Според мен където те приемат на първо там ти е късмета.Мен на първо бях в 2ра испанска и си останах там и вярвам че това е правилното решение.
Амм вярно че няма понятие 2ра испанска,ама всички така го знаят.. и не е СОУПървоначално написано от lenito_sf
.. Ноо и моя бал беше 29.750 и е трябвало да вляза по тези на някое друго.. ама каквото се е паднало това.Но доста от нещата не са ми много реални,след като аз съм по 10то желание в 157 .. ддз
![]()
157 RLZZZZZZZZZZZZZZ
Огромен размер на картинката! /machoka/
malko da vi svetna xora tova sa balovete sled 3 klasirane MINIMALNITE !
4atkate li ili..?
to e logi4no ,4e ,ako tezi uchilishta ne sa si zapalnili broikata shte smalqt balovete do kolkoto im e po vazmojnost!![]()
![]()
![]()
![]()
Огромен размер на картинката! /machoka/
Преди 2 години влязох в НФСГ с бал 33.8, а сега....27 и нещо. Резил. И някакви СОУта са по-напред в класацията. Ужас.
В моя клас всики влязохме от 1во класиране.
2211420 НФСГ 27.446 /мин бал/ 35.124 /макс бал/Банково дело с НЕ (к4) е с най-висок бал.
Ако наистина тези училища се смятат за елитни, трябваше дори минималните балове да са по-високи. За съжаление, както каза втория потребител след създателя на темата - учениците ставаме все по-тъпи. И тези балове наистина ми се виждат малко, минималните трябваше да са с една единица поне над това, което е дадено като информация. Поне аз такава представа имам за елитно училище, но нейсе.
ем сто на сто са за момчетата 6от моя бал беше близо 32 и не влязох в испанската а в нтбг ....
сто на сто тва са баловете за мом4етата щот моя бал беше към 32 и не ме приеха в испанската а в нтбг ... а и тва са баловете за 2008 год нали????
![]()
abe hora taq klasaciq ne e kakto trqbva 2 ispanska taq godina nai visokiq bal e 32.i neshto si edna fr vleze tam s takuv bal; taka che molq molq popravete se
^ и после ще ми твърдят, че поколенията не затъпяват.Първоначално написано от fan_3dg
Пф... това са минималните за момчета!!! ... Нали е на мода да си " Гъзар",а гъзари са тези,които не учат :X . Не само децата затъпяват,но и учителите вече за нищо не стават.... А моето даскало е на 6 място и влязох с бал 31,250,ако бяха такива баловете ,щях да съм в испанската
![]()
emi az wlqzox nz 2ro jelanie w 157 s bal 31.800 az iskax tam ili waw 1wa isp ..kat ne moe 1wa -2ra pak se radwam ..daskaloto e dobro..ma dwora my..i osobeno basket ko6owete .-ne strywat..![]()
WhAt IF GoDd wAs onE of UsS..
JUSt A SloB liKe oNE oF uSs..
jUSt A stRAngeR on THe buSs..
TryIng To mAKe hiS way H0mEe..
И аз пак не мога да разбера как ги сравнявате тези учлища при положение,че в НФСГ,НТБГ,СГАГ,СГПЕ,СГПТ баловете се смятат по различен начин/за професия=природо-математически,а в останалите е чуждоезиков/.Другото е,че в едно училище като 73 например,баловете за момичета и момчета са равни,а в едно училище като 2 АЕГ баловете на момчетата са мноого по-ниски от тези на момичетата.Така че не разбирам защо по минимални балове се определят най-елините училища...Първоначално написано от ndx13
![]()
az vlqzoh v ntbg - bankovo delo s nemski s bal 31.196 . Minimalniq bal za paralelkata s angliiski e 27-28 i neshto.na mene ne mi stigna bala za tam taka 4e tva sa balovete za mom4etataПървоначално написано от Izzy_
![]()
Да,на мен това ми е ясно,обаче в едно училище влизат и момичета и момчета с един и същи бал,а в друго баловете доста се различават.Ще дам 1 пример,дано се разбере какво имам впредвид...Значи гледам аз в Справочника баловете от 2007 и там пише:Минимален бал девойки 2 АЕГ-31.714,минимален бал младежи-30.178.В същия справичник:Минимален бал девойки 22 СОУ-30.714,минимален бал младежи-30.714.Та с това се разбира,че бала на 2 АЕГ(давам произволен пример) е по-висок от този на 22 СОУ,съответно даскалото е по-елитно.Обаче за момчетата във 2 АЕГ балът е по-нисък от този на момичетата,а в 22 СОУ си е същия.И с това всичко искам да кажа,че е глупава цялата тази класация,защото ако сметнем пак минимален бал,само че момичета,класацията ще се промени.Първоначално написано от letilili
![]()
Дам така е,и аз мисля,че класацията трябва да е друга ,тази класация е направо комична![]()
Комични сте вие! Класацията е взета от РЕГИОНАЛНИЯ ИНСПЕКТОРАТ, а вие твърдите, че не е вярна! Ама просто ставате жалки!Първоначално написано от letilili
Никой не казва че класацията не е вярна,просто е смешно да се сравняват най-елитните училища по минимален бал за момчета.Първоначално написано от ndx13
Хора, НПМГ го няма ,поради проостата причина, че там бала се изчислява на базата на още един допълнителен изпит...Както в ТУЕС и НДЕК (май така беше)...(някой беше попитам къде е НПМГ)![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Абсолютно.И аз това се опитвам да кажаПървоначално написано от Izzy_
![]()