- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15-те най-елитни училища в София
пффф тая класация се повтаря пак и аз пак ще кажа- първо , че професионалните гимназии им се определя по друг начин бала.Второ не се взима минималния бал а а средно аритметично на всички балове в училището .![]()
аз май влизам във всички 35.5 но съм в смг![]()
тази година аз очаквах баловете на езиковите гимназии да паднат,защото,лично по мое мнение изпитите бяха по-трудни от миналата година,но това е съвсем друга тема.Все пак аз съм приета в 9 ФЕГ с бал 32.500 с английски по първо желание!![]()
Ех, че разбирачи се събраха! Всички сте толкова заблудени, че няма накъде повече! НПМГ, НГДЕК и другите там гимназии не са в списъка, защото са приели ученици с бал 20-22, най-много 24. А елитните започват от 25 нагоре. Просто нямам думи вече за разбирачите!Първоначално написано от eveto_xx
много ми е интересно защо трябва елитните гимназии да се определят по бал![]()
Хах грешна е. На първо място е Американския Колеж.
http://www.youtube.com/watch?v=ABqh9...eature=related Шлам тхозе бийтс!!
Тая година нивото много е спаднало- по новините казаха, че имало по-малко кандидати. Аз например уча в 73то и тук пише, че минималният бал е 30, а когато аз кандидатствах преди 2 години беше 32,50![]()
Нивото си е същото!Тая класация не е точно така!Тия балове които са дадени тука са на един-двама-трима човека(за колкото е имало място).Минимален и максимален бал трябва да се определя на 1во класиране.На второ я имало 1-2 места в паралелка,я-не!Първоначално написано от emo_kid_shadow
Още малко ше започнат да се определя елитността на училищата по баловете след третото класиране-когато има по 3 свободни места на училище
![]()
тва щях да кажаПървоначално написано от eveto_xx
според мен (и според доста учители и мои възрастни познати) най-елитни
са немската, испанската, нпмг, нгдек,
Айде, ти, разбирача... са пък да ти кажа, че НГДЕК най--малкото има отделни изпити за влизане в гимназията и няма нищо общо с другите училища .. брех, много почнахте да знаете, не се излагайте такаПървоначално написано от ndx13
Еми нищо, той знае повече от нас, дето учим там... няма значение, нека се опита да влезе с изпит по математика...то тва нашто, най-прокаженото се извъди...Първоначално написано от Miss_Pitt
![]()
![]()