.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 137 от общо 137
    пффф тая класация се повтаря пак и аз пак ще кажа- първо , че професионалните гимназии им се определя по друг начин бала.Второ не се взима минималния бал а а средно аритметично на всички балове в училището .

аз май влизам във всички 35.5 но съм в смг

Senior Member Фен
    Град
    софия
    тази година аз очаквах баловете на езиковите гимназии да паднат,защото,лично по мое мнение изпитите бяха по-трудни от миналата година,но това е съвсем друга тема.Все пак аз съм приета в 9 ФЕГ с бал 32.500 с английски по първо желание!

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Хора, НПМГ го няма ,поради проостата причина, че там бала се изчислява на базата на още един допълнителен изпит...Както в ТУЕС и НДЕК (май така беше)...(някой беше попитам къде е НПМГ)
    Ех, че разбирачи се събраха! Всички сте толкова заблудени, че няма накъде повече! НПМГ, НГДЕК и другите там гимназии не са в списъка, защото са приели ученици с бал 20-22, най-много 24. А елитните започват от 25 нагоре. Просто нямам думи вече за разбирачите!

много ми е интересно защо трябва елитните гимназии да се определят по бал

Хах грешна е. На първо място е Американския Колеж.

Град
    Tampere, Finland
    Тая година нивото много е спаднало- по новините казаха, че имало по-малко кандидати. Аз например уча в 73то и тук пише, че минималният бал е 30, а когато аз кандидатствах преди 2 години беше 32,50

Голям фен Аватара на dark_wings
    Цитирай Първоначално написано от emo_kid_shadow
    Тая година нивото много е спаднало- по новините казаха, че имало по-малко кандидати. Аз например уча в 73то и тук пише, че минималният бал е 30, а когато аз кандидатствах преди 2 години беше 32,50
    Нивото си е същото!Тая класация не е точно така!Тия балове които са дадени тука са на един-двама-трима човека(за колкото е имало място).Минимален и максимален бал трябва да се определя на 1во класиране.На второ я имало 1-2 места в паралелка,я-не! Още малко ше започнат да се определя елитността на училищата по баловете след третото класиране-когато има по 3 свободни места на училище

Хора, НПМГ го няма ,поради проостата причина, че там бала се изчислява на базата на още един допълнителен изпит...Както в ТУЕС и НДЕК (май така беше)...(някой беше попитам къде е НПМГ)
    тва щях да кажа
    според мен (и според доста учители и мои възрастни познати) най-елитни
    са немската, испанската, нпмг, нгдек,

Град
    в шишенцето на фастум гел...
    СПГЕ на 14-то

Цитирай Първоначално написано от ndx13
    Ех, че разбирачи се събраха! Всички сте толкова заблудени, че няма накъде повече! НПМГ, НГДЕК и другите там гимназии не са в списъка, защото са приели ученици с бал 20-22, най-много 24. А елитните започват от 25 нагоре. Просто нямам думи вече за разбирачите!
    Айде, ти, разбирача... са пък да ти кажа, че НГДЕК най--малкото има отделни изпити за влизане в гимназията и няма нищо общо с другите училища .. брех, много почнахте да знаете, не се излагайте така

Цитирай Първоначално написано от Miss_Pitt
    Цитирай Първоначално написано от ndx13
    Айде, ти, разбирача... са пък да ти кажа, че НГДЕК най--малкото има отделни изпити за влизане в гимназията и няма нищо общо с другите училища .. брех, много почнахте да знаете, не се излагайте така
    Еми нищо, той знае повече от нас, дето учим там... няма значение, нека се опита да влезе с изпит по математика...то тва нашто, най-прокаженото се извъди...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си