.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: kakvo mi e

kakvo mi e

Моля ви да ми кажете има ли някаква вероятност да имам рак на гърдата на 14 съм имам цикъл не водя полов живот но от сношти адски ме боли лявата гърда и сега напипвам някакво топче и нз страшно мн сам притеснена какво може да ми е и как да ми мине ?

elementarno IDI na LEKARRR. A e vuzmojno prosto da ti rastat gurdite ot vreme na vreme boli malko (pone pri men). no po-dobre se konsultirai s doktor

Град
    Sofia
    Ми не,не е възможно поне на тая възраст ,просто няма от какво да го получиш (дори и да пушиш).Боли те,защото ти растат.Топчето също е нормално на тази възраст.
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Град
    София, кв. Овча Купел
    незнам... не мога да те посъветвам нищо, освен да кажеш на майка си и тя ще ти каже кое е най-добре за тебе... леле.. ако е така... и аз съм на 14 обаче... леле плашиш ме ама не ми се вярва на 14 години-рак?!
    http://prize.bg/cookie_power дайте 2 точки моля ви сееее...!!!!!!!!

Голям фен Аватара на nadincety
    Ако ще ти идва скоро може и да е от това
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Аз съм и казала на маика ми още сутринта но и тя нз какво да ми даде но сега се сещтам че на една фр и беше станало нещо подобно но и беше хътналоп зърното навутре и се маза с нещо и уж и мина ..

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Абе може да не е рак,а някакво образувание.Една приятелка на 14 и направиха операция от някакво такова образувание доброкачествено,така че ако има нещо може би трябва да отидеш на лекар.Ти си знаеш най-добре.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spored men e ot rasteja na gardite.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Spored men e ot rasteja na gardite.
    +1 Но все пак иди на лекар за да си сигурна
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Не и мойте са така постоянно така.Това е защото растат

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от fenkatakrisi952
    Не и мойте са така постоянно така.Това е защото растат
    +1 ...Спокойно,не се притеснявай и не се плаши излишно.Нямаш рак или нещо такова...Просто си е нормално.

Спокойно,аз също съм имала подобни "топчета",но минават,от растежа е Ако продължиш да се тревожиш най-много да си докараш нещо от нерви,така че - успокой топката
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    Студентски град!
    Бе то нека си е от растежа,ма ти пак си иди на лекар за по сигурно...

Мисля , че от растежа,но все пак не е лошо да се консултираш с лекар.

What i fell... what i know...sick and tired...i stand alone...

На твоята възраст и аз бях като теб - имах разни малки бучки в двете гърди. Помня, че мама ме води на лекар. Не беше нищо обезпокоително. Това е защото сега порастваш ис е развиваш. Не се безпокой.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: kakvo mi e

Цитирай Първоначално написано от gab3nc370
    Моля ви да ми кажете има ли някаква вероятност да имам рак на гърдата на 14 съм имам цикъл не водя полов живот но от сношти адски ме боли лявата гърда и сега напипвам някакво топче и нз страшно мн сам притеснена какво може да ми е и как да ми мине ?
    със сигурност не е "рак" тая гадост не боли и в това е коварството му.....

консулта с мамолог никога не е излишен, дори само за да чуеш от уста облечена в бяла престилка, че под давлението на хормон-зависимите трансформации на тялото във фазата на съзряване - подобни явления без да са норма са често срещано явление.

btw явяват се дори при съзряващи МОМЧЕТА, които дали от суета или от погрешно възпитание най-често не съобщават за тях....

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Просто иди на лекар за да си по-сигурна. АмА едва ли да е рак. На тази възраст няма как да стане или ако има процента е много малък. Сигурно е от разтежа на гърдите.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Град
    Svishtov, Bulgaria
    топчето е предполагам млечната жлеза, а на мене лично преди да ми дойде ако ми закъснява и много ме болят. но ако се притесняваш, отиди на лекар

Момиче има лекари! Но все пак според мен не е възможно да имаш рак , защото си на 14 години ...
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си