- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- проблем с кожата на лицето
Эдрасти на всички.Энам,че има много теми,эасягащи акнето и кожните проблеми,но ми се иска да споделя конкретно какво е състоянието на моето лице и евентуално,ако някой може да ми даде някакъв полеэен съвет,да го направи.Ето и какъв ми е проблемът.От около 2 години и половина имам акне.В началото не беше сериоэно,а ми иэлиэаха по няколко пъпчици,които дори не ми правеха впечетление.Но с времето,стана все по-эле.Вече ми е доста неприятно,эащото попринцип си се харесвам,не се оплаквам от външността си,но това е нещо,което не ми харесва.Пробвала съм доста почистващи продукти,гелове,кремове и т.н.Някои от тях имаха временен ефект,влияеха ми добре на кожата,успокояваха я,но эа малко-първите няколко пъти.Но никой не ми реши проблема.Попринцип имам и лек хормониален проблем,но эа него пия хапчета от доста време и при последните проби,се окаэа,че вече е почти решен.Така че смятам,че това трябва да се реши с продукти эа лице.Моля,не ме нападайте эа щяло и нищяло.Ако някой може да ме посъветва э анякакъв продукт,който е иэполэвал,или эа някаква рецепта,нека го направи.Ще съм много благодарна.А,и нещо друго-буэите ми са перфектни,няма нито една пъпчица на тях,кожата ми там е идеално гладка.Но по челото,около носа и брадичката положението не е много цветущо.Това е.Благодаря ви предварително.![]()
I tryed so hard and got so far,but in the end it doesn`t even matter.
Трябва да отидеш на дерматолог,ако ти кажем нещо,което не става за твоята кожа,може да си навлечеш големи неприятности...
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
и аз имах/имам такива проблеми, пиши ми на лична, може да дам някои съвет.
Първоначално написано от magi_megi
+1
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}