- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За бялото течение и цикъла
Знам че сигурно досаждам с поредната тъпа тема,обаче исках да ви питам... от почти 2 години имам бяло течение и нямам менструация искам да ви питам скоро ли да очаквам да ми дойде или има възможност да я чакам още много време?![]()
![]()
ami zawisi .. na kolko si ?![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
чакай пич да хвърля един боб и ще ти кажа кога вероятно да очакваш да ти дойде![]()
БОТ!!!
![]()
Чела съм, че година-две преди настъпването на първата менструация се появява бяло течение. Нямам спомен при мен как беше, защото мина доста време от тогава. На колко години си? Напълно възможно е скоро да ти дойде.
И аз имах с години течение, преди да ми дойде, но трябва да отидеш на лекър, защото може да са гъбички или други проблеми.
awe spok sig 6e ti doide skoro
oba4e sry 4e ne zadavam temi4ka ama pls kajete mi kfo da prava otivam na more a sig to4no togava mi doide ;(;(;(
emi skoro prava 13![]()
Тампони или си предизвикай цикъла, за да ти дойде преди морето.Първоначално написано от glori4ka
Ами на мен ми дойде следкато имах 1 година бяло течение, но при някои идва след 2, а може и след 3.Но ако вече имаш прознаци на пубертета-растеж на височина по-бързо от обичайното, вече са започнали да ти растат гърдите, имаш окосмяване по интимните части и мишниците-значи скоро време трябва да ти дойдеПървоначално написано от an!ss
Е но не очаквай да ти дойде след 5 дена-може да е след 2-3-4 дори и 5 месеца.Поне аз така мисля.
Тампони си вэеми.Първоначално написано от glori4ka
И като ти дойде,пий витамин С повечко :Д Въпреки че аэ така се прецаках много.
[size=7][b][u]fosse cos
Ми не искам да гадая ама би трябвало скоро да ти дойдеПървоначално написано от an!ss
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}