- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как преживявате разделите?
след като скъсате с обичан човек тъгувате ли дълго за него/нея или веднага се впускате в нови авантюри в стил "клин клин избива"
или пък се държите все едно нищо не се е случило и чакате да избия всеки момент- обикновено в най-неподходящия
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Много много много тъга![]()
![]()
...
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Просто опитвам да погледна от хубавата страна,все пак сме преживяли с този човек доста моменти и те си остават едни красиви спомени.Излизам с приятели,веселя се и се запознавам с нови хора и след време болката просто отшумява.Времето лекува са казали хората и са били прави.![]()
Еми да ти кажа не успявам
да забравя![]()
Дали тъгувах....мн зависи.Ако той ме е зарязал и аз още съм го обичала разбирасе че да.Дори си спомням един път когато 3 дета не бях яла и пила абсолутно нищо и припаднах....беше атски гадно![]()
a ne si li si prerqzala venite o6teПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Първоначално написано от kiflata
Абе ей..кифло к1в ти е проблема мама ти деба гледам те как ме дразниш..ма виж никога няя да падна на твойто ниво за тва винаги ше с1м повече от тебе![]()
трудно , дори доста , но все някога трябва , но все пак остава празнина вътре в теб , напомняща с нещо винаги за човека с когото си бил и обичал ....но както казват --- времето лекува ---
![]()
На кой го казваш ??Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Боли ме,но не го показвам.Не се и затварям в себе си,просто си казвам,че ще вървя напред и ми предстоят по-хубави неща.Понякога се сдухвам,но такъв е живота.Опитвам се да съм силна.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ma vie dvamata ednakav avatar li imate?
neznam izrodite i na dvete snimki si prili4at![]()
Казвам си, че всяко зло е за доброи продължавам напред ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
досега съм се влюбвала само веднъж(и пак влюбвал е силна дума ама както и да) и то несподелено, сега не ми дреме особено и не съм имала приятел от 3 месеца. Последния не го обичах така че ми беше все едно когато скъсахме. Не влагам много чувства във връзките си и си ми е добре![]()
хахах
с всяка следваща раздяла аз ставам по-тъжна и по-силна.тежко но пък и полезно защото всяка моя следваща връзка е по-истинска![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
prijivqvam go tejko,no se praq,4e se edno n6 ne e se esly4ilo,i estt se pyskam v novi avanturi![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Лично на мен ми е страшно гадно седя си вкъщи и плача ;(
+1 времето лекуваПървоначално написано от Lord_Of_The_Night
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Все едно говориш за мен.Първоначално написано от Baby_b
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...