- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ниски или високи?
Първоначално написано от NmZ
Тея момчета които са го казали и те са ниски или приятелките им са такива.Кой наистина би отказал на манекенка.Висока,слаба,с дълги крака -екстра.А не някоя като минава по улицата и задника да и се влачи по земята....
По темата:високи
Смешна си. и току-що се комплексира май, аПървоначално написано от _CuCuTy_
![]()
Високите имат много по-често криви крака - ФАКТ! Ти навън по центъра не си ли излизала?!
Отделно, че много слабите момичета почти винаги са с криви крака и луфт...
Като гледате холивудски картинки няма да стигете далеч в реалността!
п.п. Припомни си уроците с рима, щото нещо не си добра![]()
-----
По темата: Нито ниска, нито дълга пръчка искам. Ама най-важното е тялото да е пропорционално. Някои им отива на фигурата да са високи - други не.
И не ме кефи някоя да има дълги крака като на кобила, пък тялото от кръста нагоре да е някакво късо.. много е смешно ;д;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Аз комплекси нямам..Не знам къде си излизал/а .. явно при теб кривокраките са доста! ФАКТ!
По-добре да има луфт.. отколкото да не се вижда от сланини
Иии.. Холивудските картинки не знам кой ги гледа.. явно ти ги знаеш по-добре от мен
![]()
П.П. Май сега ти избиваш комплекси?! Тишинка вече..
Sasho1988
Варна..
miiizavisi ako si pada6 po minetite mn niska da moje da ti gi pravi prava
po temata miii sredno da ne e 1i30 no i da ne e 2
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
Леле, колко си простичка, чуваш ли се какви глупости говориш.. погледни аватарчето ми - изразително е в случая ;д
Та ти дори не можеш да обориш с нищо.
Правилно каза: тихичко, тихичко, че се ще се доизложиш
[-o<
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Щом си вярваш.. нека да е така ; )) Хубаво е човек да си вярва. : ))
Sasho1988
Варна..
Не мисля,че височината е от значение,но ест да не е 2метра жена![]()
но добре е да си е нормално момиче на височина..
![]()
x2Първоначално написано от Jоnny
GTA Stunting
защото и ти си нисъчък, налиПървоначално написано от SexyBoy
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
лапешка работа
Кривите крака се срещали по-често при високите(да бе),ами по добре висока с криви крака(ама въпроса е,че доста от високите момичета са с дълги и хубави крака)отколко ниска с късички набити крачета!!!
Много правилно казано!(хах аз имам такова тяло,но незнаех,че това е общоприето)."Високите имат много по-често криви крака - ФАКТ! Ти навън по центъра не си ли излизала?!Първоначално написано от mistake
Отделно, че много слабите момичета почти винаги са с криви крака и луфт."--Ами аз по центъра съм излизала и мога да ти кажа,че на всички момчета им потичат лигите като видят някое високо момиче с нормално и стегнато тяло!!!И явно наистина само ти гледаш холивудски картинки![]()
коментар на място бравоПървоначално написано от _CuCuTy_
![]()
emi normalni smisal da ne star4i dva metra nad men,no v kraina smetka ako go obi4am edva li 6te ima zna4enie kolko e visok![]()
Извинявай, но темата е за момчета :PПървоначално написано от sweet_riddle
A.D.I.D.A.S.
попринцип ако я обичам няма значение колко ще е,но не харесвам много момичета дето са по-високи от менеаз съм 176 и всичко от 160 до 172/3 е перфектно...
Не съм съгласен.Първоначално написано от SabrinaAa
Бих предпочел високо, стройно момиче, с дълги крака и ръце, финна талия, дълги, изящни пръсти, черна права коса ... айде стига, че се поунесох.![]()
Първоначално написано от InSoMn1aC
+1:P
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven
С моите 1.93 имам голям избор.Попринцип на мене всичките ми се струват ниски. ;D
176 см !!!![]()
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
+1Първоначално написано от Verminaard
![]()
Ами аз съм момиче, но според мен високите имат много по-хубаво тяло.![]()
Според мен пък хубави тела нямат само високите...има много момичета под 1,70,които изглеждат мн по-добре от тея които са по-високи.Зависи от момичето и от тфа дали момчето си я харесваПървоначално написано от mimz_rap
![]()