- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анални вълнения
Здравейте аз съм съвсем нормално 14 годишно момче. Миналя месец бях у един приятел и още едно момче ....... тои (моят приятел) ми правеше намеци през цялото време , но аз си мислех че си въобразявам . След 2-3 4аса поощипване другото момче си тръгна а резултатът беше , че точно 5 секуди следкато завори врата ние вече се търкаляхме на пода
. До секс не се стигна но му набих няколко страстни чикии . Отогава насам имам странни влечения към мъжете , дори в тоалетната си оставям лайното да виси и си представям че ме ебат .......... кажете нормално ли е тва ? Вече си мисля че полудявам
![]()
mii za mene ne e normalno - mislq 4e se prevra6ta6 v gei - amaa to sqkvi gi ima spokoino , mojete da se fanete s priqtelq ti (i toi mai takiva naklonnosti)![]()
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
О я стига!!!сериозно ли се надяваш че някои ще се върже на тая тема???
![]()
![]()
![]()
По темата: Не не е нормално!Ще ти го врат все мъже до края на живота ти и няма да имаш деца (но не защото мъжете не забременяват, а защото татко ти ще ти хварли такъв здрав бой 4е няма да можеш да го използваш тоя задник вече
![]()
![]()
![]()
"ostavqm si lainoto da visi"![]()
![]()
OMFG
BTW za vs koito ne sa razbrali temata e E-B-A-V-K-A
![]()
![]()
темата съвсем не е ебавка![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Някой ден ще се намери човек с по-странен проблем от стандартните, на които сме свикнали ("бременна ли съм?" .. ) и няма да му повярваме или обърнем внимание, заради тъпите теми ебавки.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
и ти ще мреш ве спокс ;]
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
ем гей си ... или би то се е видяло ама не е нещо ненормално всеки има влечение обаче тва където го каза " и си оставям лайното да ми виси" тва вече не е нормално и АДСКИ смешно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първоначално написано от пLiнцесkъ
Освен това е и адски гнусно да си го представиш![]()
Sasho1988
Варна..
Другият път му подухай!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
![]()
![]()
МОДЕРАТОРИТЕ НАПРАВО ДА Я ТРИЯТ ТАЯ ТЕМА.
![]()
![]()
![]()
ами щом твоят приятел е започнал..не се бой - не си сам! Геясваш..но жив и здрав да си..по въпроса с висящото аку...гледай да ги сереш по-големи, че поне да има смисал от фантазийте ти.![]()
даПървоначално написано от _CuCuTy_
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Остявал си л*йното да виси![]()
![]()
![]()
омг 5 мин се хилих на тва като луда
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
оф не ви ли писна , бе хора...стига сте се ебавали деба...само пълните форума с глупостите си...
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
ЕБАВКА АЛЪРТ!!!
По темата:Както имаше 1 картинка някъде във форума - Homosexuals are Gay... енд соу ар ю![]()
Няма лошо де-може пък да ти харесва...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
ами примири се с фактите![]()
Пътят е дълъг,
но накрая разбираш,
че пътуването е основната цел.
Аве то че ше си поредния педал тва ясно... ама тва за лайното ме разбиПървоначално написано от bogomil4oo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
![]()
![]()
нямаш връзка с главния мозък![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !