- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ниски или високи?
Сериозно, трябва да е над 2 метра..Първоначално написано от Jоnny
Да мога да бруля кестени с нея..
jomby007 predpo4ita niski [veroqtno]
![]()
![]()
![]()
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...
еее..вие искате 1000 в 1..еми не става..после що нямало "перфектни" ми как?с толкос мн изискванияПървоначално написано от ubuntu
![]()
Cruel Intentions
Най-малко ми пука пък дали е 160 или 180...така или иначе грозна българска жена нема...
малкииииии и големииии в леглото всички са добрииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми попринцип обичам по нисички така към 160-165 е перфектно...ама и много зависи от момичето![]()
ниска с плоска глава...
да ми лапа права и да мое си сложа бирата на главата й..
po vazmojnost i da e kvadratna kat divan![]()
xxx
Едно такова нисичко мале.... :P![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
ami az s1m ot minion4etata i mnogo0o hora sa mi kazvali 4e predpo4itat djobnite gadjeta....![]()
To love is easier than to prove your love!!!
За мойте 1.58 нямам много големи изисквания освен това да е по-висок от мене, което лесно се намира![]()
до 2 глави над мен,не повече,не по-малко
аз съм момиче и джобно гадже момче няма да ми ходи![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
ako si nqkfa blasnata dali nqkoi shte te pogledne dori i da si 1.60 pak i e mega smeshno momiche na 20 primerno 1.60 ddz 168-175 e dobre pod 168 neПървоначално написано от faxy
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ako si nqkfa blasnata dali nqkoi shte te pogledne dori i da si 1.60 pak i e mega smeshno momiche na 20 primerno 1.60 ddz 168-175 e dobre pod 168 neПървоначално написано от faxy
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз гледам да са някъде приблизително моя ръст,да не са нито много високи нито ептен ниски,ама в крайна сметка не това е най-важното все пак ръстът не е от значение ако обичаш някого.
Яко високи... карам я да носи един акомулатор на г1рба и на глава и закачам лампа... та като ходиме вечер по улиците да ни е светло... или п1к лятото и есента като почнат да зреят плодовете по д1рветата ако не е тя аз ш'е си умра от глад..
аз съм 1.62 на 14 дали ше раста още,сестра ми е на 17 и е 1.68![]()
дайПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
ми номера за да и звънна
![]()
Аз пък съм на мнение, че е по-добре пред теб да имаш едни дълги крака...все пак![]()
Niamam osobeni predpochitania
Да и аз мисля 4е ниските моми4ета са по красиви от вискоите.... не без ни6то са им казали на ниските моми4ета (минйон4ета)
Ниски.. или колкото мен високи.
Glory,Glory Manchester United!!!
Поговорка:Дълги или къси,краката винаги остават зад теб!Първоначално написано от ninito`baby
![]()