- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ниски или високи?
е аз пък не смятам,че по-ниските момичета са по-красиви.Просто средната височина на момичетата е ~1.68-1.70
аз лично съм 1.75 и никога не ми е било проблем.Единстеното за което съжелявам е че трябва да се съобразявам кога слагам токчета.![]()
Първоначално написано от kuklichka_bg
Чуваш ли се какво говориш? Това си е гавра със сумати хора, включително и мен. Аз съм около 155, а съм по-висока от сестра ми, която е на 20, от майка и от баба ми, а и съм на 17.. много грубо от твоя страна така да говориш, то не се определя от това от теб всичко си в гени.. Грозно е така да говориш, моме!
Явно тя е висока и сега се дразни, че повечето харесват нисичките.Първоначално написано от cooool
![]()
mindscan
с цициПървоначално написано от preichetoy
![]()
Първоначално написано от malko_pros
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mindscan
Цар цар цар !!!Първоначално написано от malko_pros
По темата: и според мен повечето момчета харесват ниски момичета, не някоя магарица с едър кокъл да е като лелка до него. Според мен за всяко момче е по яко да си хване мъничка мацка. Аз съм на 15 и съм 155см и си се чувствам супер и няма да раста повеече щото и майка ми и баща ми не са високи. пък и приятеля ми каза че така съм му перфектна въпреки че тои е доста по-висок от мене.И сте прави високите завиждат щото видяха че повечето предпочитат нас![]()
sorry ama misli predi da pi6e6 ima hora det s zasqgatПървоначално написано от preichetoy
az sam 175 i kat sam visoka ne zna4i 4e sam grozna![]()
![]()
![]()
Много може да спори относно височината, но е факт, че ниските момичета обуват обувки на висок ток, за да изглеждат високи.Първоначално написано от miss_bl0od
Аз нося високи обувки и това е един + на ниските момичета че могат да носят каквито обуфки поискат а високите да тръгнат с висок ток е смешноПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
ниски![]()
6a ma pro6tava6 ama si meri malko dumite za visokite kazahte 4e zavijdat i zatova hranqt,ama sega ti kakvo pravi6 "magarica" i "leli4ka"!?!Koi ti kaza 4e vsi4ki niski sa hubavi?!?Az s1m na 15 i sam 177.Nqmam nikakvi problemi s mom4etata,za6toto vsi4ki haresvat slabi,visoki i s dulgi kraka!Първоначално написано от miss_bl0od
![]()
(<>)...FeEliNgS cOmE To DiE...(<>)
Първоначално написано от miss_bl0od
(<>)...FeEliNgS cOmE To DiE...(<>)
Ниски,не ми е притрябвала някоя висока "Кобила" с извинение!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много си сигорна с този израз "vsi4ki haresvat slabi,visoki i s dulgi kraka!Първоначално написано от Breathe9
"
ama glei si rabotata we ...2metrovo chudovishte gubilo finess. qvno ne si vijdala pravo i krasivo dylgo momiche s dylgi kraka da vidish za kyv fines stava na vypros. v sravnenie bi izglejdala kato kornishon i za tva govorish taka.Първоначално написано от ell_ownz
po temata- visoki
mislish li che sym magarica i ti zavijdam taka kato me gledash? ei takiva kato teb mnogo gi mrazq. vsqko momiche si e KRASIVO po svoi nachin. http://www.picbg.net/u/25871/16856/178904.jpg http://www.picbg.net/u/25871/16856/178902.jpgПървоначално написано от miss_bl0od
Ami az sum 160 sm., no nqmam kompleks ot tova. :P Naprotiv,haresvam visochinata si.![]()
Чудовища били... Манекенките чудовища ли са например? Не мислиш..Първоначално написано от bunit0
![]()
Momchetata si kazaha dumata..Haresvat niskite...(povechet0)aide stiga ste sporili
niski i slabi![]()
ShmurkoTici
Точно такаПървоначално написано от InSoMn1aC
![]()
Пък и аз съм 183 някъдеА момичето, което в момента съм си харесал е към 160
![]()
Дългите крачонгели пречат на сексаПървоначално написано от ju**
![]()
шо няя хормални ??
dilated dead not an option
abe da golqm fines se krie v edna 1.50 /60 .. ne kazvam 4e nqma i nejni4ki ama izvinqvai manekenkite sa jeni s fines i opredelno ne prili4at na 4idovi6ta , a ne sum vidqla .. po 1.75 manekenka ..
A i mom4etata ne gi razbiram ..na tema kakvo gledate v edno momi4e otgovarqt "maluk guz i dulgi slabi kraka " a na tema niski ili visoki .."mi niski"![]()
![]()
Az ne sum vidqla niska s dulgi kraka ..
![]()
![]()
no o4evidno na mom4etata tva im haresva ..izmisleno su6testvo - nisko s dulgi slabi kraci
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
естествено, нисичкиТо за мен всичко е ниско, щото съм 1.92, ама ..
![]()
Първоначално написано от jeko^^
![]()
Some girls are just born winners !