Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
Цитирай Първоначално написано от EmILiA`
Естествено,че по-ниските мъже ще предпочитат ниски момичета,но я питайта тези по 1:80 дали ще искат до себе си некво дето му е до пъпа.По-високата жена е по-представителна и по-лесно привлича вниманиетто към себе си,1:70 - 1:75 е нормална височина за момиче.

Нека завиждат ниските и набитите на перфектните ни дълги крака.

Цитирай Първоначално написано от plmn``
Цитирай Първоначално написано от Cookie_
защо всички ниски момичета си мсилят , че са прекрасни това е пълна шибня ... много по хубаво е да си висока ... според мен няма момче , което да харесва момиче на което таза му да е до коленете на момчето ... и какъв финес неразбрах имат 150см. ??? Точно обратното е ! Много по - голям финес имат дългокраките и високи момичета
+1
!!

Много се изнервям на малки набити тикви дето оплюват високите ! мамка му кво ви е хубавото на дебелия задник и късите криви крака !? честно да ви кажа ако бях ниска щях да се гръмна .. не че съм толкова висока - 1.72 .. и крака 1.02 .. !! и все пак е по-добре да имаш крака дето като ги покажеш и да няма човек дето да не се обърне ! .. отколкото да не обуваш по-къси гащета да не ти излезат сланинките .. само да ви кажа - 90% от високите са слаби и 70% от ниските дебели ! така че fuck off .. били кобили били незнам си какви яя ..

коя бихте предпочели ?!

тази
и тази

ИЛИ

тази
и тази

!??! !??!

който избере тея първите ..

истината е там горе на високото
Еми мн ясно,че от тея сравнения вс ще изберат вторите.Ама ти си дала снимка на Джесика Алба,която м/у другото не е особено висока и ест,че ще е слаба,все пак е мн известна актриса,а колко от актрисите са дебели.А 2рата снимка -Самър,та тя сиг няма 1.60,а си е супер яка и така и ти даже си дала доказателство,че и ниските могат да бъдат слаби,защото Самър предполагам,че няма и 50 кила.Така,че и ниските могат да са слаби.Нормално е високите да не са дебели при тях се качва по-трудно,а и при тях не си личи и да качат 2-3.Но всеки си има мнение и според мен и вискоките момчета могат да харесват ниски момичета.А и бас хващам,че ако беше ниска нямаше да се гръмнеш,нямаше и през ума да ти мине,защото нямаше да мислиш така както сега.А за кривите крака,при високите се среща по-често от колкото при ниските.