.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 135
    Не мога да разбера защо по-нисичките момичета наричат високите ''кобили'',''чудовища'' и т.н. Погледнете манекенките.... при тях минималната височина е 1.70,а не мисля,че са кобили или чудвища или че са си изгубили финеса...
    Също така,не разбирам защо мислите,че ви завиждаме Лично на мен си ми харесва да съм висока и не завиждам на никоя..нито пък смятам,че ще ми е много трудно да си намеря гадже,за6тото съм висока
    п.с. Нямам нищо против по-ниските момичета,но се дразня от коментари от сорта на ''вие завиждате,че момчетата харесват повече ниските''.Смятам че всеки трябва да се харесва такъв,какъвто е....А и в краина сметка,дори и спотристките дето са по 1.90 и нагоре имат мъже .... тфа е
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Кво зна4ение има ръстът изобщо ?!? Стига да не е над 180 че да не стърчи над мен , мисля че има мн други неща които ми правят повече впе4атление. Е, разбира се, няма да ходя с някое джудже де
    Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Цитирай Първоначално написано от iF_kA
    Не мога да разбера защо по-нисичките момичета наричат високите ''кобили'',''чудовища'' и т.н. Погледнете манекенките.... при тях минималната височина е 1.70,а не мисля,че са кобили или чудвища или че са си изгубили финеса...
    Също така,не разбирам защо мислите,че ви завиждаме Лично на мен си ми харесва да съм висока и не завиждам на никоя..нито пък смятам,че ще ми е много трудно да си намеря гадже,за6тото съм висока
    п.с. Нямам нищо против по-ниските момичета,но се дразня от коментари от сорта на ''вие завиждате,че момчетата харесват повече ниските''.Смятам че всеки трябва да се харесва такъв,какъвто е....А и в краина сметка,дори и спотристките дето са по 1.90 и нагоре имат мъже .... тфа е
    Е то и истинските кобили си намират мъже ... така,че и вие ше си намерите

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    amii az ne sum mom4e , no mn poznati sa mi kazvali 4e niskite momi4eta bili po-hubavi...i za men sashto si e taka shtoto se pak kuf e smisala nqkfo dvymetrovo 4udovishte..to se gubi sqkfa krasota i fines...
    Ще ме прощаваш много, но ако теглото можем да си контролираме, то никой не избира колко висок да стане. Това за двуметровите чудовища ми звучи малко като мнение на озлобено джудже, което си мечтеа за ръста, който никога няма да има. Плюс това, до колкото ми е известно, ако високите жени нямаха финес и бяха грозни, нямаше да има изисквания за ръст при манекенките... Иначе по темата... колкото мъже около мен, толкова и мнения. По- важно е дали си пасвате като характери, другото се компенсира
    Аз съм само един, но все пак ме има! Не мога да направя всичко, но има какво да направя. И защото не мога да направя всичко , няма да откажа да направя това, което мога!

Град
    burgas
    e sq nz..spored men momi4eto trqbva da e po nisko ili na r1sta na mom4eto..na men mi stava sme6no kogato vidq dvoika kadeto mom4eto trqbva da se nadiga za da celune momi4eto da st1r4i s 2 glavi nad nego i moje da q pomislqt za negova maika ili oxrana :P
    xxx

Добре е да не е по-висока от мен...

защо всички ниски момичета си мсилят , че са прекрасни това е пълна шибня ... много по хубаво е да си висока ... според мен няма момче , което да харесва момиче на което таза му да е до коленете на момчето ... и какъв финес неразбрах имат 150см. ??? Точно обратното е ! Много по - голям финес имат дългокраките и високи момичета

Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    защо всички ниски момичета си мсилят , че са прекрасни това е пълна шибня ... много по хубаво е да си висока ... според мен няма момче , което да харесва момиче на което таза му да е до коленете на момчето ... и какъв финес неразбрах имат 150см. ??? Точно обратното е ! Много по - голям финес имат дългокраките и високи момичета
    +1

Естествено,че по-ниските мъже ще предпочитат ниски момичета,но я питайта тези по 1:80 дали ще искат до себе си некво дето му е до пъпа.По-високата жена е по-представителна и по-лесно привлича вниманиетто към себе си,1:70 - 1:75 е нормална височина за момиче.

Нека завиждат ниските и набитите на перфектните ни дълги крака.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Re: Ниски или високи?

Цитирай Първоначално написано от miss_bl0od
    Цитирай Първоначално написано от malko_pros
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Момчета, какви момичета предпочитате? Ниски или високи?
    с цици
    Цар цар цар !!!

По темата: и според мен повечето момчета харесват ниски момичета, не някоя магарица с едър кокъл да е като лелка до него. Според мен за всяко момче е по яко да си хване мъничка мацка. Аз съм на 15 и съм 155см и си се чувствам супер и няма да раста повеече щото и майка ми и баща ми не са високи. пък и приятеля ми каза че така съм му перфектна въпреки че тои е доста по-висок от мене.И сте прави високите завиждат щото видяха че повечето предпочитат нас
    аз съм 1 57 и си ми е добре не искъм да съм много високаа намирам си гаджета и сичкоо аз поече нямя раста наще са 1 с 60 ама е тъпо някоя мн високаа не мое си хване по нисък щото е грозно

Град
    Emirates Stadium
    Дали е ниска или висока в леглото няма значение,но аз лично предпочитам ниските момичета

Град
    varna
    ami az sam nisuk 175 max tai4e do 170

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от EmILiA`
    Естествено,че по-ниските мъже ще предпочитат ниски момичета,но я питайта тези по 1:80 дали ще искат до себе си некво дето му е до пъпа.По-високата жена е по-представителна и по-лесно привлича вниманиетто към себе си,1:70 - 1:75 е нормална височина за момиче.

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    +1
    !!

Много се изнервям на малки набити тикви дето оплюват високите ! мамка му кво ви е хубавото на дебелия задник и късите криви крака !? честно да ви кажа ако бях ниска щях да се гръмна .. не че съм толкова висока - 1.72 .. и крака 1.02 .. !! и все пак е по-добре да имаш крака дето като ги покажеш и да няма човек дето да не се обърне ! .. отколкото да не обуваш по-къси гащета да не ти излезат сланинките .. само да ви кажа - 90% от високите са слаби и 70% от ниските дебели ! така че fuck off .. били кобили били незнам си какви яя ..

коя бихте предпочели ?!

тази
    и тази

ИЛИ

тази
    и тази

!??! !??!

който избере тея първите ..

истината е там горе на високото

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Аз не съм момче, ама все пак ще изкажа мнение по темата. Защо манекенките са над 175см? А и защо всички ниски момичета , почти винаги са се качили на високи токчета. ----> Естествено , защото високото , стройно момиче , с дълги кръка , малко дупе е за предпочитане пред минйончетата дето няма какво друго да покажат освен , големите си гърди. Аз не съм нито висока , нито ниска. 165см , но честно да ви кажа , бих искала да съм и по-висока. А и да отговоря на по горния пост ... вторите момичета
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Голям фен
    и аз не съм момче и не съм мн висока 1.67... вярно че ниските не са най-привлекателни, но в крайна сметка е по-важно хубавото тяло, формите .... дупе. талия, гърди... какво като някой е 1.80 с дълги крака и от където го погледнеш все равно ... сега ще кажете че завиждам, няма нищо такова просто въпрос на лично мнение

Re: Ниски или високи?

Ако отидете на улицата масово момичетата са ниски.Но също така и доста от мъжете.Ниско според мен е под 1.70-аз съм толкова и в случая измервам според мен.Така,че ще е по-добре да казвате сантиметри,а не ниски или високи.Както някой каза,че е 1.92-нормално почти(защото познавам една,дето е със същата височина) всяко момиче за него да е миньонче.Доста мъже са под 1.70 така,че е нормално да харесват по-нисичките.Винаги са ме привличали момчета от 1.80 нагоре.Той и аз се чувстваме добре и спокойно мога да нося каквито обувки пожелая.Освен това високият мъж вдъхва сила,респект и защита.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Цитирай Първоначално написано от jeko^^
    Хахаха и да носи 45 номер обувчици.. е тва е идеалната!
    Аз съм 47,така че това няма да ми пречи Аз всите моми ги харесвам,ама да не мие до пъпа и да не ме гледа от много високо Ниските са по слдки всякаш Е има и високи сладки,ама са по малко

Аз съм метър и 83-4
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Аз не съм момче, но високите момичета са много по-привлекателни според мен.
    EmILiA` написа:
    Естествено,че по-ниските мъже ще предпочитат ниски момичета,но я питайта тези по 1:80 дали ще искат до себе си некво дето му е до пъпа...
    АДСКИ ПРАВА СИ! +1
    Sasho1988

Варна..

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Аз не съм момче, но високите момичета са много по-привлекателни според мен.
    EmILiA` написа:
    Естествено,че по-ниските мъже ще предпочитат ниски момичета,но я питайта тези по 1:80 дали ще искат до себе си некво дето му е до пъпа...
    АДСКИ ПРАВА СИ! +1

+1
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    вкъщи

Тази на четвъртата снимка не е ли Rachel Bilson - от Кварталът на богатите?
    На нея ми прилича. Тя милата, неграциозна и какво там още беше е висока 1.57
    Височината не е чак от такова значение, важни са пропорциите. Какво като си висока, а торсът ти е по-дълъг на фона на краката ти?
    Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA

Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    Цитирай Първоначално написано от EmILiA`

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    +1
    !!

Много се изнервям на малки набити тикви дето оплюват високите ! мамка му кво ви е хубавото на дебелия задник и късите криви крака !? честно да ви кажа ако бях ниска щях да се гръмна .. не че съм толкова висока - 1.72 .. и крака 1.02 .. !! и все пак е по-добре да имаш крака дето като ги покажеш и да няма човек дето да не се обърне ! .. отколкото да не обуваш по-къси гащета да не ти излезат сланинките .. само да ви кажа - 90% от високите са слаби и 70% от ниските дебели ! така че fuck off .. били кобили били незнам си какви яя ..

коя бихте предпочели ?!

тази
    и тази

ИЛИ

тази
    и тази

!??! !??!

който избере тея първите ..

истината е там горе на високото
    Еми мн ясно,че от тея сравнения вс ще изберат вторите.Ама ти си дала снимка на Джесика Алба,която м/у другото не е особено висока и ест,че ще е слаба,все пак е мн известна актриса,а колко от актрисите са дебели.А 2рата снимка -Самър,та тя сиг няма 1.60,а си е супер яка и така и ти даже си дала доказателство,че и ниските могат да бъдат слаби,защото Самър предполагам,че няма и 50 кила.Така,че и ниските могат да са слаби.Нормално е високите да не са дебели при тях се качва по-трудно,а и при тях не си личи и да качат 2-3.Но всеки си има мнение и според мен и вискоките момчета могат да харесват ниски момичета.А и бас хващам,че ако беше ниска нямаше да се гръмнеш,нямаше и през ума да ти мине,защото нямаше да мислиш така както сега.А за кривите крака,при високите се среща по-често от колкото при ниските.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    _Kristin_
    МнениеПуснато на: Пон Авг 18, 2008 1:16 pm Заглавие:
    ...
    А за кривите крака,при високите се среща по-често от колкото при ниските.
    Живей си в твой измислен свят и не ставай натегач!
    ХАХАХА.. и рима измислих.. АЙДЕ!! СЪС ЗДРАВЕ!
    Sasho1988

Варна..

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Ave ei dulgokrakite hubavici vsi4ki sa izkarahte manekenki e... puk ko vi kaja kolko mn momi4eta sum vijdala deto i na tqh "im izlizat slaninite" i sa s krivi kraka... ebati ujasa...ne vsi4ki niski sa debeli!! ko sa praite 4e kat ste ve4e po 170 i ne6to i o6te malko za profesionalni manekenki 6te se provazglasite.... 6e kai6 4e vs debeli hora sa niski... tfa dali 6te izlizat slanini ili ne zavisi ot stila na obli4ane na momi4eto...
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Абе високото си е по-хубаво. Всички ги избива на комплекси. За всеки влак си има пътник мамка му дееба. И ниските и високите могат да бъдат еднакво и хубавки и грозновати. Гена ти определя колко ще си висок , от там нататък ти трябва да се грижиш за тялото си. Ама престанете да казвате на бялото -черно. общо прието мнение е , че дългите крака , стегнатото дупе , малката талия и стегнаттите гърди се отнасят за перфектното тяло. Престанете да се карате.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Толкова сте повърхностни... Естествено, че и двете страни (да си висока или ниска) си имат и добри качества, и лоши.Не избираме ние структурата си, това е работа на природата.И е адски глупово това, че темата прерастна в спор, защото някой трябва да си начеше крастата,като се заяде.И какво ,като съм (примерно) 1.55/1.65/1.75 ?
    Всеки има вкус, всеки има право на мнение, но е глупаво да убеждаваш другите, че твоите виждания са правилни,при положение че не са, или не си сигурен /на . За пълни глупости спорите,а в темата се иска мнение просто.И аз съжалявам сега , че се отклонявам от темата, но взех да се шашкам от разбиранията на хората за живота, и прочие.
    Иначе аз съм нисичка, 1.56...И си се харесвам , и приятелят ми си ме харесва такава, въпреки че е висок към 1.90...И относно това в този форум ми се бяха заяли че е грозно...Спестете си го,по мое мнение е пълна простотия това, че е грозно ниско момче да ходи с ниско момиче, и обратното.Когато има любов, друго нищо няма значение...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си