.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Вежди

Вежди

Здравейте хора ,знам че има много такива теми ,но не ми се търси...Може ли да да дадете съвети за скубането на вежди ,смисъл трикчета и т.н...Много благодаря...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Голям фен
    Ъъъ в смисъл за кви трикчета иде реч?

Мега фен Аватара на Blab
    Само 1:
    Да не са учудени! Долу учудените, долуууу!

Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    Ъъъ в смисъл за кви трикчета иде реч?
    Ами всякакви...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Голям фен
    хмм ми като ги скубеш може да си опънеш кожата-така е по лесно и по не боли
    ако те боли също така може с кубче лед примерно да минеш през тях
    за друго сега не се сещам

Ами малко ми е трудо да ти обясня...на мен са ми казвали че става хубаво да ги скубеш като си повдигнеш веждите и то се образува като линия от долната страна..ии трябва да гледаш веждите като ги скубеш да са горе долу по тази линия,а дебелината няма значение-ти си я определяш..аз съм пробвала и наистина така най ми отиват на лицето.Дано си ме разбрала,че обяснението ми не е от най-добрите..

Ama da vi kaja nai-dobre si e pri kozmetik moje da ne e to4no tova koeto iska6,no ne se zablujdavai 4e sama 6et si gi napravi6 po-dobre ili 6te e tova koeto iska6,nai mn 1 da e debela drugata tanka..

За да ги оформиш, нарисувай желаната форма отгоре им с молив за очи и изкуби всичко, което е извън нея.

Цитирай Първоначално написано от cooool
    За да ги оформиш, нарисувай желаната форма отгоре им с молив за очи и изкуби всичко, което е извън нея.

Цитирай Първоначално написано от cooool
    За това не се бях сетила - супер идея!!!

П.С.:Аз не си ги скубя, к'во се обаждам?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    офф недей се мъ4и сама...отиди на козметик за 3 лв ще ти ги оформи после ве4е сама можеш да си махаш израсналите излишни косъм4ета...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си