.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: Обичам го!

Всеки ден все по-лошо. Опитвам се да се занимавам с др работи, да се расейвам, но просто той не ми излиза от главата, и с всеки ден губя повече и повече желание за каквото и да е друго. Не мога да продължавам така, а незнам как да расея чувствата си към него. И неиздържам повече
    Another night, another demise,
    Cadaverous wind blowing cold as ice...
    I`ll let the wind blow out the light
    'cause its gets more painful every time i die.

em az teparva 6te bada s tvoq problem 6toty o6te ne oficialny noo za men ve4e e svar6eny s vraskata mi s edno mom4e koety izleze golqm inat i nepokis zatva mila priqtelite tva e ne6toto koety te vdiga na kraka
    smei se zabavlqvai se kuponqsvai nasam natam s priqtelki kat ti se pla4e pla4i ne zadarjai ni6ty v sebe si i kogat si gotova izberi nqkoi po dostoen da te ima;]
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Голям фен
    mili4ka,az sum v su6toto polojenie i az su6to nz kakvo da pravq.no ve4e sviknah kogato me boli da se usmihvam i da gledam napred.i az obicham edno mom4e adski mn ama nishto ne moga da napravq da sum s nego ... gledai napred ... ne e 1viq ne e i posledniq
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Единственият вариянт е да си кажеш,че той не те заслужава и да повярваш в това..поне така го виждам аз..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Познато чувство мацка!Като за начало спри да живееш в спомените,отвори очички и виж това което представлява в момента,а не си мисли за това което някога е бил!Просто сложи черта на илюзиите!Трябва ти нещо което да отнема вниманието ти в друга посока-било то приятелки,хоби,музика или пък някое свястно момче с което ще можеш да изградиш нови моменти ,които да изместят от съзнанието ти отживелите мигове със бившият ти!Успех ти пожелавам

Няма значение колко време са ходили,тоя е егати шибаняка.... И ти го обичаш Бе накде отива тоя свят...Обичаш го но след три седмици ши доиде поредният въшлю на които ши кажиш "много си те лоф" и после пак сащата тема но заради друг човек Каи му адреса да го кастрираме и да сме спокоини

Град
    sofia
    О горката разбирам те идеално и аз в момента съм в нещо такова забъркана и мога да кажа че чувството въобще не е много приятно пожелавам ти да съумееш да го забравиш и да вървиш само напред
    Tu es un r

Просто трябва да се разсееш излизай с приятели , слушай музика занимавай се с нещо , ходи по магазини и т.н. Излез разходи се и може да видиш някой сладур . . . Гледай на нещата по-позитивно щом на него не му пука не трябва и на теб знам,че е трудно,но с времемто ще мине,старай се колкото се може по-малко да мислиш за него.Успех. <hug>
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от feniksSs
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    преодолява се със следващата/следващия
    Опитах, немога! Мисля постоянно за него, Когато го видя в skype всичко ми се преобръща, немога просто така да му намеря заместник
    Никой не е казал веднага. Трябва си време. Но времето и новата любов, съчетани заедно правят чудеса з разбитото сърце. Казва ти го човек, чието сърце е разбивано, но той е съумял да види, оцени и обикне правилният мъж. Само 1 година след като разбиха сърцето ми на хиляди малки парченца, след което 6 месец не бях ни жива, ни умряла, срещнах и се влюбих в моето момче. Не знам дали слушаш фолк, но има 1 песен на Вероника-Приказка за живота. Тя не е точн в тази насока, но там се пее, че колкото и да ти е лошо...."и това ще мине". Сега не ти се вярва, но е така!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Цитирай Първоначално написано от feniksSs
    Опитах, немога! Мисля постоянно за него, Когато го видя в skype всичко ми се преобръща, немога просто така да му намеря заместник
    Събери смелост и първото нещо, което трябва да направиш е да го махнеш от скайп, излизай с приятели, лято е, забавлявай се, хвани си някой и с течение на времето ще остане в миналото! Успех, няма незабравими хора, има само незабравими моменти
    +1
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

и аз съм в подобна ситуация...но щом ти си направила всичко..нямаш избор ...подразбира се че той не те иска...опитай с някой друг...въпреки и аз да знам че е трудно...

времето лекува?!Водката също,но го прави по-бързо
    Как може да си падаш по курвар,само си въобразяваш,че го обичаш-това се нарича привличане!Разбираси това си е мое мнение :P

Град
    nowhere
    ..... знам какво ти е ..и аз сега съм в подобно положение...и аз се опитах да си запълвам времето с различни занимания, но не помага...сега само се надявам, че с времето ще отмине ...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Я му тегли една майна на тоя..няма ти да си страдащата..след като на него не му пука за тебе маправи и ти с1щото и си намери някой друг!!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Неможеш да напрвиш нищо насила. Единствено времето може да те излекува, нищо друго.
    Излизай с приятели, опитай се да се повеселиш и леко по леко като се разсеиваш с разни неща ще се оправиш и ще ти мине болката.

Вече незнам какво става. Бях 1 седмица на мора и онзи ден се върнах и той ми се обади. Каза, че трябва да си поговорим, че има неща който трябва да си изясним. Но какво има да изясняваме той каза какво иска, аз му казах че от мен няма да го получи, сега защо подяволите пак ме търси, какво иска още от мен? Не мога да разбера защо продължава да ме турси
    Another night, another demise,
    Cadaverous wind blowing cold as ice...
    I`ll let the wind blow out the light
    'cause its gets more painful every time i die.

hhh

Napalno te razbiram,az sam imala sa6tiq slu4ai i znam kak se 4ystva6! Nqma smisal da pal4e6 za nqkoi koito ne ti zaslujava salzite...az palkah dalgo i do posledno ne se otkazvah,no rezultat nqma6e.Razbrah 4e vsi4kite mi salzi sa bili naprazni...i 4e sam obi4ala nepodhodq6t 4ovek..za tova s vremeto se opitavh da ne mislq za nego..namirah si razvle4eniq koito da me razseqt,kato naprimer da izlziam s priqtelki i t.n...I kogato ve4e se otkazah ot nego...vidqh drygo mom4e koeto mi haresa ot parv pogled....i re6ih da probvam s nego...ve4e ot 5 meseca sme zaedno i sam yjasno 6tastliva,4e go namerih! Za tova ti davam edin savet koito i na men mi poslyji: NE VREMETO,A LUBOVTA LEKYVA VSI4KI RANI! aIDE YSPEH mila nadqvam se da postapi6 kato men! NQMA DA SAJELQVA6!

Като знаеш, че иска само sex, за какво ти е такъв човек?! Че и тъжи вече, я се взимай в ръце! Да не той да е единствения, ще срещнеш някой, който да те обича истински, ти него също А дотогава излизай, купонясвай, срещай се и се запознавай с нови хора, знае ли човек, може да ти излезе късмета, а пък тоз путю маринкен хич не го мисли, защото не заслужава - пффф БОКЛУК!!! И да послушай съвта на SabrinaAa - много добре се е изказало момичето - Браво SabrinaAa
    =D>

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Kolkoto i da ti e trudno da go zabravi6 trqbva da opita6...ako ne mu nameri6 zamestnik a to 100% ima takav 6te svikne6 s bolkata i v edin moment 6te spre da ti puka...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Мислиш ли,че когато се самосъжалява,той ще се върне при теб?Не,това е голяма заблуда!Спри да се самосъжаляваш ами продължи напред и му докажи,че си по-силна.

Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    едва ли е единствения на света..а?
    +1
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Град
    РЮАР
    др1н др1н та пляс

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Мила, няма да го забравиш.Знам, че звучи ужасно, но това е истината.И аз бях и все още съм безумно влюбена, но като видях, че нищо няма да стане просто е примирих.Не казвам, че не го обичам и не ми пука, просто няма смисъл само да ревеш и да се измъчваш.Знам, знам, че в момента единственото нещо което искаш е да се затвориш в себе си и да се отдадеш на тъгата си и според мен е правилно това.Рано или късно периода ще отмине.При мен бяха нужни 6 месеца за да се осъзная, да си хвана свястно гадже и, да, наистина имам чудни мигове с него, но нищо не може да е както щеше да бъде с предишния.Абе ако искаш направо драсни едно ЛС и ше ти разкажа за какво става въпрос.Ако не-пожелавам ти по-скорошно оправяне и да го знаеш от човек който е минал по този път-всичко отминава, а ако не отмине поне свикваш да живееш с болката...Успехчета
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Когато ме боли, когато ми е мъчно, тежко, когато ми се иска да искрещя на целия свят колко много боли....ТИЧАМ...ТАНЦУВАМ...КАР АМ КОЛЕЛО...някак си по този начин разтоварвам, целия ми бяс се испарява и ми става по леко....опитай с някакъв спорт...но аз лично ти предпочитам да тичаш, на мен ми помага...

Най-важното не мисли за миналото....гледай само напред...не се живее със спомени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си