- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vluben Do Poluda
Здравейте моето име е ТиНо. Значи влюбен съм в едно момиче на Име Мариета.Толкова много я обичам,че като я видя сърцето ми почва да бие лудо.С нея съм излизал в продължение на 1 година. По цял ден бяхме заедно сега не е така защото тя тръгна с едно момче аз го наричам ``рус педерас`` с извинение.Така както казах аз много я обичам и искам да спечеля сърцето и отново. Моля ви кажете какво да правя. Благодаря ви много предварително.
Стани с извинение "рус педерасТ"![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
а защо скъсахте..."русия педерас" ли е виновен или просто вие не сте били един за дру...
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ами щом е тръгнала с друго момче и ако наистина има сериозни чувства не виждам голям смисъл, ама всеки има право да се бори за това, което иска.
Освен това какви са вашите отношения сега? Като приятел ли те приема, поддържате ли някакъв контакт? Как да ти кажем като не знаем какви са вашите отношения-повече инфо трябва.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Еми вижте сега какво стана... Скарахме се за известно време и тя почна излиза с едни момчета и там се запозна с тоя и ме заряза заради него. Тогава просто исках да го отрепам но Мариета ме спря иначе този ``Рус Педерас`` щеше да е в канавката. Само заради нея направих този компромис.
Ми сега на скоро почнахме пак да излизаме. И за сега сме приятели за по натам не знам.
mi ot tam se po4va i moje pak da se subereteПървоначално написано от Ludim
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Продължавам да си мисля,че трудно може да има само едно приятелство м/у момче и момиче...Като за начало и това го изпитвах км едно момиче и не е най-хубавото...Колко до съвет имаш два варианта...
1.Да се сбиеш с него и да и кажеш всичко каквото имаш...
2.Да направиш така,че той да я ревнува и да си намираш причина да я виждаш възможно най-често...
Прав си бате. Смятам да излизам много с нея и той да започне да ревнува толкова много че да скъсат.
Но най-важнотото е след като тръгнете пак да го пребиеш..!
Glory,Glory Manchester United!!!
ето това е най-важнотоПървоначално написано от UnABooMBeR
![]()
Е вие ходили ли сте изобщо![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Но както каза потребителя при теб...Сигурен ли си че е любов , а не ревност ?Първоначално написано от Ludim
![]()
![]()
![]()
Любов е много ясно и съм ходил с нея една година.
Щом я обичаш я остави сама да реши.Ако те обича, ще се върне при теб.Но ако е щастлива с "русия педерас", я остави.
отмъкни му я под носа да видиш на русичкото как ще му стане хард положението
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]