- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да направя?
виж те ся значи миналата година ходех с едно момче на морето.морето свар6и и трябжа6е да се разделим за6тото аз живея в пловдив а тои в горна оряховица.ние и до сега поддаржаме враска но аз вчера разбрах че тои о6те ме харесжа а аз не сам спирала да мисля за него през цялито време,но тои си има фр.и сега жапроса дали да му кажа какво испитжам кам него или да си малча???
еми рискувай или се вижте ако това е възможно и говорете, все ще разбереш да ли си струва да се започва нещо :) Хайде успехче :):):)
Tu es un r
Според мене е най-добре да не бъдете заедно.Първо защото той си има приятелка.И второ връзките от разстояние са доста тудни.И как ще се виждате ?
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Помисли добре струва ли си такава връзка.Той си има приятелка от различни градове сте и т.н.
Кажи му ако знаеш,че ще има смис1л,защото ако само си харесвате без да се виждате к1в е смис1ла??![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Най-мразя да се меся в чужди връзки,ти като виждаш че си има приятелка,не те ли спира фактът,че той е с нея.А и каква ще е тая връзка като сте в различни градове-никаква,колкото бързо почне толкова бързо и ще свърши.Ти си решаваш,но според мен няма кой знае какъв смисъл
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
смисълът е да има драма и всички да я съжалявамеПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Първоначално написано от Riot
Em,vij sqkaji my,vij kak 6e reagira.Razstoqniety ne e pre4ka za lubofta.Nikoi ne znae kakvo moje da se sly4i..napravi kakvoto
ti kazva.Yspex \
/
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Не сЪ фИлМирЪйЙ
[size=7][b][u]fosse cos
Ако нямате възможността да се виждате често, по-добре забрави за него.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ее ДА Тва е ясноПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
не тарся никво сажаление само савет![]()
Любов от разстояние съществува но не за дълго.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ем тебе една фр ли ще те спре? ей ти съвет - GO FOR IT! doh!Първоначално написано от hug4yy
![]()
Подкрепям NeLLy_BaBy и аз съм на същото мнение![]()
e to ima i samolet za angliq ama mai ne q urejdaПървоначално написано от drun-drun!
![]()
При положение,че сте толкова далече един от друг и няма много възможноти да се виждате,по-добре не му казвай за тфойте чувства,защото той ако наистина още те харесва,че зареже момичето с което е сега,от което няма смисъл,при положение че за вас няма бъдеще...Ако му кажеш единствено ще му направиш гадно и на него и на теб...за тфа си мълчи или ако трябва го излъжи...![]()
обречена кауза![]()
Смисъла е, че тая година пак може да хоат заино на море.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
само аз ли мисля , че това е поредната тъпа история на една лигла
съжелявам за грубия тон , но това мисля азз![]()
![]()
![]()
Той ли ти каза,че те харесва..?
Ако той ти го е признал не мълчи кажи му и ти пък може да се видите..или нещо..![]()
Красиво е да се усмихваш,но въпрос на сила е да останеш усмихнат и в най-трудните моменти.
kaji my i 6e vidi6,kakvo 6e stane
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!