- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата истинска любов...
Да пораспитам намерихте ли истинската поливинка ? споделете...на колко бяхте когато се влюбихте за първи път и "полетяхте в облаците" ? :P![]()
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
"Истинска половинка"?!?!
Влюбих се.. ъммм.. да помисля... никога.
Гледам повече да си задоволявам потребностите, егото и нуждите.![]()
1.влюбих се преди 2 години ..беше се видяло,че няма смисал ама... деца
2.не съм намерила половинката си [съмичко съм]![]()
![]()
Първата истинска любов?!То колко има...?Нали затова е истинска,защото е уникална и неповторима...
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
е.. тва ме разсмя от сърце, понеже го прочетох след:Първоначално написано от Memento mori!
Първоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
влюбих се преди около година но 'истинската любов' не мисля че ще я срещна скоро![]()
Прекалено малка съм за "истинска любов".Всяко нещо с времето си
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Къде да те застрелям?Първоначално написано от ceci_i_vlado
Над лявата вежда добре ли е?
Бях п1рви - втори клас... влюбих се в една с1ученичка.. д1ржеше ме цели 5 години, докато п1тищата ни не се разделиха в различни у-ща и не я забравих.
лоф съкс![]()
predi 1 godina 8 meseca i 17 dnitoi e moqta istinska liubov...
![]()
Е любов малко силно казано, ама имаше едно момченце от съседния блок- 4 години му точех лигидокато сега може да се каже, че съм с истинската си любов, познаваме се от 2 години а ходим от 1 и нещо
![]()
За първи път си мислех, че съм влюбена на осем. Обожавах един от приятелите на брат ми. Извън тъпизмите се влюбих истински миналата година. По мои изчисления би трябвало да е шести септември 2007, кристалната изложба в Пловдив. Едва ли някой може да ме разбере, ама това за ме е страст, мания... любов, която е много по - силна от просто поредната тийнейджърска "Врзъка". Влюбена съм и до днес в това същество и не мисля, че някога нещо ще се промени!
Когато осъзнах,че ТОЙ наистина ме обича![]()
намерих я на 13 март 2007...и до 19март 2008 бяхме щастливи и заедно..той за мен наистина беше..и остана моята истинска първа любов..(от която още ме боли..)но аз за него..просто поредната връзка..
До сега не с1м намерила точния човек..но има времеаа п1рвия път кат се влюбих бях 2-ри клас но уви така и не му казах
![]()
![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
На 15 бях.
Още не мога да я забрявя.
Затова-Мушкато и Бегония,
тва са ми любимите цветя.
Истинска...ми преди 1 година и неслучайно още съм с него![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Миналата година..Беше несподелена любовАз още го обичам но той едва ли би се върнал при мен
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
това беше първото ми гадже-първата любов.дори още имам чувства към него
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
Хъх за първи път се влюбих преди 1година.. т.е. бях в края на 8клас, а той в 10. Той ме беше видял, заби ме ии ходихме 6месеца..Наистина бях влюбена адско много. Просто не може да се опише чувствато..умирахме един за друг... Той се държеше страхотно, родителиту му ме обожаваха, моите също го харесваха..сега още много си го обичам, но повече като приятел. В момента той ми е сабост и всичко правя за него, той съответно прави всичко за мен също! Знам, че обадя ли му се и го помоля за нещо - ще го направи! Споделяме си всичко ии съм много щастлива, че го имам до мен! И засега това ми е може би най-истинската, дълга, чиста и хубава връзка!![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
vlubih se predi 1 godina
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
амии разбрах , че наистина съм влюбена преди няколко месецадо сега към никое момче не съм изпитвала това което изпитвам към гаджето ми
![]()