- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата истинска любов...
За първи път си мислех,че съм много влюбена...май бях на 14,но като мина време разбрах,че само съм си мислела...Някъде на 16 срещнах наистина човека с когото разбрах какво е любов.Ходихме около три години...бяхме щастливи и летях в облаците.Сега три години по-късно след раздялата ни,все още ми тупти сърцето като чуя само името му...
Но се надявам,че истинският за мен ми предстои да го срещна тепърва...
e az qnamerih na 12 godini no nz dali toj q e smen
В 6ти клас, обичах го тоя кретен 3 години, но несподелената любов е най-гадна и като че ли няма да го забравя... Поне си мисля, че е било любов, аз така се чуствах, както никога преди... Абе де да знам, сега май съм на път отново да се влюбя адски много, а май не ми се иска да е толкова силно...
Хаха мноо близки коментари а?![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
И аз преди година и нещо се влюбих!Пук дано да е истинска любов! \
/
а?Първоначално написано от AnzaRe
Нищо мисля си за едни неща тука дето не са за коментар.Първоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
намерих първата си любов още в първи клас още го обичам и сме заедно![]()
бях в 1-ви клас,още го видях и си го харесах,беше любов от пръв поглед![]()
![]()
![]()
той беше с 4 години по-голям от мен,но беше ХИПЕР-слади4ък и си паднах много яко.
5-6 години,едвам си го избих от главата,не 4е се полу4и нещо,ама спомена си остава за цял живот и е велик.
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
ем влюбих се за 1 път миналата година - тая 1ва както накои се изказват детска любовинааче за истинска и т.н. нз
като дойде, дойде ... не съм я затърсила ...
![]()
преди 1 година и 6 месеца ^______^![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Да пораспитам намерихте ли истинската поливинка ? споделете...на колко бяхте когато се влюбихте за първи път и "полетяхте в облаците" ?
Определено съм убедена,че съм срещнала любовта на живота ми.За първи път се влюбих точно преди 1г.3месеца и 16 дни![]()
![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Истинска любов не съм открила- мисля че е в дифицит.. Полетях у облаците на около 15 и си беше направо "манна небесна" да имам гадже като него, ама беше задник и ме заряза след има-няма 2 месеца.. Прайше се там..рева малко и туй беше.. След него съм имала няколко балъка, ама не се вписват , в архива ми с кой знае какви чувства и "страхотни" мигове!![]()
на 13 бях когато се влюбих истински за 1-ви път сяя съм сама ии не съм намерила "принца на бял кон"
Vlubih se predi po-malko ot godina no za istinska lubov i duma nemoje da stav pone spored men neq nqma da q sreshtna skoro![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Да, намерих я. На 15 бях, а той на 16. Първоначално бяхме само приятели, но след това нещата прераснаха в нещо по-сериозно. Почти 2 годинки си изкарахме заедно. Наистина бях щастлива с него![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
11 godi6na bqh....6 godi6na liubov be6e {:
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
на 14 години се влюбих,но тогава бях млад и глупав.... мислех,че всичко,което расте се яде .... голяма грешка..... от тогава гледам само да взимам всичко и нищо да не връщам .... затова все още не мога да кажа че съм обичал момиче
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
za pyrvi pyt bqh vliubena v 5-6 klas.. vliubvala sma se okolo 3-4 pati..
poslednoto vliubvane se pravarna v liubov. izjivqvam q v momenta parvata istinska liubov e i e mnogo krasiva dano nqma krai. mislq che tova e liubovta na jivota mi naistina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
studentka sam, na 19 i malko..Първоначално написано от KillSwitchEngage
Изпитах любов за първи път преди година ,когато срещнах момчето ,което си остава "Първата ми любов" .След него не съм изпитвала същите чувства ,не и толкова силни ...все пак дори сега като си помисля за него и осъзнавам колко много още го обичам.
Макар и вече с друг мисля ,че вече едва лище обичам по същия начин като преди.... за жалост !
Намерих я.
И я загубих![]()
На 15-16 бях(месеците
около 16 годишнината ми.).
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ami prav si vse pak zanapred ne se znae kakvo moje da se sluchi nito z sam zatrahovana nito toi.. no naistina se radvam na vrazkata ni zahsoto toi ima malko poveche godishen opit ot mene i reshavame problemite si kato golemi hora i vinagi neshtata svarshvat dobre. tova mi haresva kato cqlo. ako prodaljim da mislim trezvo i pravim kompromisi kakto sega edin za drug moje i da stignem dalech... da ne se zaricham.. vremeto shte pokajeПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()