.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    За първи път си мислех,че съм много влюбена...май бях на 14,но като мина време разбрах,че само съм си мислела...Някъде на 16 срещнах наистина човека с когото разбрах какво е любов.Ходихме около три години...бяхме щастливи и летях в облаците.Сега три години по-късно след раздялата ни,все още ми тупти сърцето като чуя само името му...
    Но се надявам,че истинският за мен ми предстои да го срещна тепърва...

e az qnamerih na 12 godini no nz dali toj q e smen

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    В 6ти клас, обичах го тоя кретен 3 години, но несподелената любов е най-гадна и като че ли няма да го забравя... Поне си мисля, че е било любов, аз така се чуствах, както никога преди... Абе де да знам, сега май съм на път отново да се влюбя адски много, а май не ми се иска да е толкова силно...

Хаха мноо близки коментари а?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

И аз преди година и нещо се влюбих! Пук дано да е истинска любов! \/

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    а?

Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    а?
    Нищо мисля си за едни неща тука дето не са за коментар.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

намерих първата си любов още в първи клас още го обичам и сме заедно

Град
    Бикини-Ботъм
    бях в 1-ви клас,още го видях и си го харесах,беше любов от пръв поглед той беше с 4 години по-голям от мен,но беше ХИПЕР-слади4ък и си паднах много яко. 5-6 години,едвам си го избих от главата,не 4е се полу4и нещо,ама спомена си остава за цял живот и е велик.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

ем влюбих се за 1 път миналата година - тая 1ва както накои се изказват детска любов инааче за истинска и т.н. нз като дойде, дойде ... не съм я затърсила ...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    преди 1 година и 6 месеца ^______^
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Еми 5 клас с едно момче, с което си ходихме 2 години и нещо... Не знам, верно си беше детска любов, ама за мен тогава си беше истинско...
    The reasons of love... <3

Re: Първата истинска любов...

Да пораспитам намерихте ли истинската поливинка ? споделете...на колко бяхте когато се влюбихте за първи път и "полетяхте в облаците" ?

Определено съм убедена,че съм срещнала любовта на живота ми.За първи път се влюбих точно преди 1г.3месеца и 16 дни
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Истинска любов не съм открила- мисля че е в дифицит.. Полетях у облаците на около 15 и си беше направо "манна небесна" да имам гадже като него, ама беше задник и ме заряза след има-няма 2 месеца.. Прайше се там..рева малко и туй беше.. След него съм имала няколко балъка, ама не се вписват , в архива ми с кой знае какви чувства и "страхотни" мигове!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    на 13 бях когато се влюбих истински за 1-ви път сяя съм сама ии не съм намерила "принца на бял кон"

Vlubih se predi po-malko ot godina no za istinska lubov i duma nemoje da stav pone spored men neq nqma da q sreshtna skoro

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Да, намерих я. На 15 бях, а той на 16. Първоначално бяхме само приятели, но след това нещата прераснаха в нещо по-сериозно. Почти 2 годинки си изкарахме заедно. Наистина бях щастлива с него
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

11 godi6na bqh....6 godi6na liubov be6e {:
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Намерих истинската си първа любов преди 1 година 1 месец и 18 дни...все още сме си заедно,много искам да е завинаги........

...hate my nickname

Град
    pz city
    на 14 години се влюбих,но тогава бях млад и глупав.... мислех,че всичко,което расте се яде .... голяма грешка..... от тогава гледам само да взимам всичко и нищо да не връщам .... затова все още не мога да кажа че съм обичал момиче
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Град
    Finland, Helsinki
    za pyrvi pyt bqh vliubena v 5-6 klas.. vliubvala sma se okolo 3-4 pati..
    poslednoto vliubvane se pravarna v liubov. izjivqvam q v momenta parvata istinska liubov e i e mnogo krasiva dano nqma krai. mislq che tova e liubovta na jivota mi naistina

Град
    Finland, Helsinki
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от wanadoo
    poslednoto vliubvane se pravarna v liubov. izjivqvam q v momenta parvata istinska liubov e i e mnogo krasiva dano nqma krai. mislq che tova e liubovta na jivota mi naistina
    на колко години си ?
    studentka sam, na 19 i malko..

Изпитах любов за първи път преди година ,когато срещнах момчето ,което си остава "Първата ми любов" .След него не съм изпитвала същите чувства ,не и толкова силни ...все пак дори сега като си помисля за него и осъзнавам колко много още го обичам.
    Макар и вече с друг мисля ,че вече едва лище обичам по същия начин като преди.... за жалост !

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Намерих я.
    И я загубих
    На 15-16 бях(месеците
    около 16 годишнината ми.).
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Finland, Helsinki
    на колко години си ?
    studentka sam, na 19 i malko..

благодаря за сведенията и все пак бъди реалист за напред
    ami prav si vse pak zanapred ne se znae kakvo moje da se sluchi nito z sam zatrahovana nito toi.. no naistina se radvam na vrazkata ni zahsoto toi ima malko poveche godishen opit ot mene i reshavame problemite si kato golemi hora i vinagi neshtata svarshvat dobre. tova mi haresva kato cqlo. ako prodaljim da mislim trezvo i pravim kompromisi kakto sega edin za drug moje i da stignem dalech... da ne se zaricham.. vremeto shte pokaje

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си