Цитирай Първоначално написано от thefreak
Цитирай Първоначално написано от kefkef
Цитирай Първоначално написано от zaraaa
Напротив, ще се получи разговор, ако я попиташ каква музика слуша или пак какви филми гледа, определено ще се получи, ако и тя се интересува от теб, ще те попита същото и така от филми от музика, ще дойдат и други всевъзможни неща и теми, ще се заговорите и така, аз поне мисля, нужно е да има привличане и от двете страни
Е да де, ама явно го няма привличането от 2-те страни ... аз затова държа инициативата и се опитвам да го породя у нея .

Целта ми не е аз да говоря ... примерно аз питам "каква музика слушаш" тя казва "хаус, а ти" и ако аз почна да развивам есета ще съм досаден тя ще вика "мхм, ахм" и така нищо не правя ...
Не очаквай промяна. Просто има такива момичета, които не им стига акъла да водят пълноценен разговор. Звучи грубо, но съм се натъквал на такива и знам точно какво имаш предвид. За съжаление точно с такова момиче си имаш работа. Зарежи опитите, защото само ще те изнервя.
ще ме извиняваш, ама той е този, който пита как се води разговор и ако не му отг мн разпалено,това зна4и 4е просто не й е инт темата, която той подхваща,а не 4е няма акъл да води пълноценен разговор