Май никой не ме разбра досега.

Тя не може да ме харесва все още, защото сме се виждали само 3 пъти за кратко време ... почти не сме разговаряли.

Целта не е да разбера дали ме харесва, защото на този етап това е невъзможно (да ме харесва, не да го разбера).

KillSwitchEngage - това най - вероятно ще направя ... ще отпиша скайп като вариант за "обработка".

twinski92 - твойто отпада поради
Тя не може да ме харесва все още, защото сме се виждали само 3 пъти за кратко време ... почти не сме разговаряли.

Целта не е да разбера дали ме харесва, защото на този етап това еневъзможно (да ме харесва, не да го разбера).
thefreak - умно е момичето ... познавам нейната учителка по БЕЛ и ми каза, че е будно и знае ... имам предвид не просто оценките са й добри, ами наистина не е някоя тъпа преписвачка или зубърка.

sladur4etyYy - именно затова питам коя тема би й допаднала, че да ми отговаря "по - разпалено" . За гримове не мога да говоря ... опитах за музика, за филми ... не става ...
За футбол мога с часове да говоря, но няма и да опитвам, защото знам, че момичето едва ли ще й е интересно.
И така ви питам за директна тема, която ще я заинтересова ... по default .

-Myrth- като че ли твоя отговор най - ми харесва . Не съм се замислял за това ... само ще заменя тубата с vbox, че днешните хлапета само у vbox киснат . Но ми допада много отговорът ти . Може да подейства.

AceOfSpades - също добра идея ... да човъркам вече в почната тема ... въпреки че най - вероятно и там няма да имам успех, ами ще вадя думите с ченгел ...

Bai Toq дислексия ли имаш пич? Не можеш ли да прочетеш какво съм писал?