.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Искам си го !!

Ходя с едно момче от няколко седмици много сладък,мил.Много го харесвам уникален е и отначало не спирах да мисля за него.Вече не е така ;( и ми е гадно заради това.В последно време мисля много за бившия,който много ме обичаше имахме 3 години адска тръпка и т.н.Но все нещата не се получаваха,но от скоро сме много добри приятели и по-цял ден сме заедно.Но той си има приятелка и е много влюбен в нея,а пък и тя е много добро момиче от начало не я харесвах,но е много печена и мила,а пък и е хубава.Виждам,че той е много много влюбен в нея и я обича,непрестанно за нея ми говори незнам от колко време са заедно тяхното е много трудно,но виждам че се обичат и тя ми стана приятелка.А аз не спирам да мисля за него станал е толко мил,добър,внимателен,нежен направо пак се влюбих в него,попринцип не е такъв беше много голям женкар и бройкаджия,но това момиче го промени.Когато той преди ходеше с мен се държеше по същия начин много мил беше и сега е същия.И си мисля дали я обича повече отколкото е обичал мен непрестанно мисля за това,той е супер мил с мен.Но все ми говори за нея виждам как сиае като говори за нея и като си говорат по телефона.. тя значи много за него а мен сигурно вече ме е забравил.Обичам го още и си го искам,но знам че не трябва той е с нея обичат се аз си имам приятел,но го обичам много ;( ;( какво да правя ??

Сама си си отговорила на въпроса...Той е с друга и е щастлив с нея,вашата любов е в миналото,сега сте приятели...Няма какво да направиш...по-добре не се меси и не им разваляй щастието...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Остави ги тях двамата да се обичат..а ти твоя приятел..и може съдбата да ви събере пак някога
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на unicorn_f
    остани си с гаджето,щом виждаш,че бившия ти обича гаджето си няма да ги разделяш я!Момиче си можеш да си замълчиш за тези чувства и просто да го оставиш да бъде щастлив с приятелката си.Пак си бъдете приятели,но се опитай да обикнеш своето гадже.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не им разваляй връзката! По-добре потърси някой друг, с който ще се чувстваш добре, а ако трябва да сте заедно с бившия, съдбата ще ви събере все някога
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Остави бившия си. След време ще се разделят с тази и тогава отново можете да бъдете заедно. Дотогава - прекарвай си добре със сегашния. Сигурно е свясно момче.

Град
    Dreamland Varna
    И аз искам много неща..
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    И аз искам много неща..
    Колело от печка

По-добре недей да покаэваш чувствата си,щото ако наистина си се обичат с онова момиче,само ще им раэвалиш връэката.Щом е щастлив с нея и тя с него,недей да се намесваш между тях.Била си с него и не се е получило.Остави нещата в миналото.Въпреки че энам,че каквото и да ти кажа,няма да ти повлияе.Късмет.
    Страхотен ден,тук има небе.
    Стхотен ден на цветове.
    Слънчевият живот аэ иэбрах эа мен,
    не харесвам долната эемя...
    Аэ иэбрах си сърце эа светлите неща,
    аэ иэбрах СТРАХОТЕН ДЕН!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    mi..spored men...po-dobre da si ostanesh sama..ti obichash bivshiq..spored men ne trqbva da lyjesh segashniq..trqbva da si otgovorish dali naistina obichash s segashniq i dali iskash da si s nego..nqma smisyl da lyjesh segashniq..a bivshiq trqbva da go zabravish pone zasega..nqma smisyl da lyjesh segashniq i sebe si..po dobre sama..spored men.. sama trqbva da si otgovorish..

не се нъмозалъгвай...има те за приятелка,но нищо повече...
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    emi prosto 4akai da sre6tne6 drug nqma6 drug izbor!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Студентски град!
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    искаш 1 кур ти
    по-добре неможех да го кажа и аз...

Повече от фен
    ostavi gi da se obi4at,qvno ti ne si mn podhodq6ta za nego .... zareji i tozi tvoi priqtel ako ne go obi4a6!nqma smisal prosto da si s nego ,ei taka
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

остави ги да са щастливи щом се обичат.стой си с гаджето.времето ще покаже
    ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!

Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....

любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!

Град
    Благоевград

Re: Искам си го !!

Тя го е променила-значи той се нуждае от нея както тя от него!Остави според мен нещата на съдбата!И в никакъв случаи не се наместваи между тях!Ако скъсат почакаи млко и тогава нападай!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Щом нищо не е станало първия път, кво очакваш да стане втория

Остави ги да се обичат, пък като пораснеш ще разбереш колко си сгрешила.
    Не те знам на колко си, но секи се бори за тва което иска, искаш него, бори се за него, тъй или иначе цялата ти любов в момента се изразява в гушкане, говорене по телефона, кафенца и сокчета.

Ако знаехте колко няма смисъл да се напъвате.

Град
    plovdiv
    ako naistina go obi4a6 6et si 6tastliva 4e toi e 6tastliv ....
    .. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си