Благодаря ви много за съветите. Определено ми помогнахте много . Само искам още няколко въпросчета да задам.
1) За тичането. Идеята е да е бързо или по-умерено, но продължително? И също така какви горе-долу разстояния да изминавам?
2) Тъй като съм и запален колоездач може ли всичко това да се комбинира с колелото?
3) Как трябва да се храня, за да е всичко ок и бързо да постигна резултати?
4) Ето една кратка програма, която си съставих на базата на всички мнения, които прегледах тук.
Три пъти седмично плуване около един час.
3-4 пъти в седмицата тичане в парка около час.
Всеки ден 5 серии по 60 коремни преси с вдигнати крака и 5 серии по 12 лицеви опори. По 12, тъй като повече не мога, но предполагам, че като започна интензивно да правя тези неща бързо ще си вдигна бройката.
Опити за набирания. В началото няма да се получават, но сигурно опитвайки по-често и тренирайки всеки ден би трябвало да успея да направя няколко.
Засега това достатъчно ли е? Тъй като ако правя всичко това, надали ще успея да ходя и на фитнес, защото имам само половин ден свободен за това.
5) И в крайна сметка с тази програма ще има ли някакъв ефект до месец? Знам, че искам много без да се натоварвам толкова много, но искам да вляза във форма бързо.