Благодаря ви много за съветите. Определено ми помогнахте много . Само искам още няколко въпросчета да задам.

1) За тичането. Идеята е да е бързо или по-умерено, но продължително? И също така какви горе-долу разстояния да изминавам?

2) Тъй като съм и запален колоездач може ли всичко това да се комбинира с колелото?

3) Как трябва да се храня, за да е всичко ок и бързо да постигна резултати?

4) Ето една кратка програма, която си съставих на базата на всички мнения, които прегледах тук.

Три пъти седмично плуване около един час.
3-4 пъти в седмицата тичане в парка около час.
Всеки ден 5 серии по 60 коремни преси с вдигнати крака и 5 серии по 12 лицеви опори. По 12, тъй като повече не мога, но предполагам, че като започна интензивно да правя тези неща бързо ще си вдигна бройката.
Опити за набирания. В началото няма да се получават, но сигурно опитвайки по-често и тренирайки всеки ден би трябвало да успея да направя няколко.

Засега това достатъчно ли е? Тъй като ако правя всичко това, надали ще успея да ходя и на фитнес, защото имам само половин ден свободен за това.

5) И в крайна сметка с тази програма ще има ли някакъв ефект до месец? Знам, че искам много без да се натоварвам толкова много, но искам да вляза във форма бързо.

Благодаря ви много за помощта