- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уважавайте този,който до вчера сте "обичали" или н
Ходих тая година с едно момиче,тя беше 1-вото момиче което съм имал обичал.После тя ми каза да се разделим и излизаше с друг.Обаче разбра,че е сгрешила,върна се при мен.Не можах да преглътна обидата,скъсах с нея,защото тя много се лигавеше и ме караше да тичам след нея,аз такива неща не мога да правя.Излизах с други момичета а тя ми казваше,че съм курвар и лъжец.Това не е вярно,защото бях скъсал с нея.Въпрели,че още я обичах.Тя обаче продължаваше да ме занимава по скайп,да си пишем и т.н.В един момент спря.Тогава почнах аз,пишех и защото я обичах и ми липсваше.Тогава спрях и аз.Мина много време така,видяхме се на едно място,бях променил малко външния си вид,но си бях облечен в моя стил и я гледах,минах толкова близо до нея,тя ме погледна няколко пъти и нищо не каза.Аз обаче я поздравих.Тя взе да се оправдава,че не била сигурна дали съм аз.
Наскоро и казах повече да не контактува с мен,защото ме дразни и защото е лицемерка.Обясних й,че не искам да имам нищо общо с момиче като нея.Тя каза добре.Изпадна в истерия всъщност...Разбрах,че съм забъркан в интриги от нея.Получих разни глупави смс-и пълни с обвинения от нея.Телефона ми беше изключен може би 1-2 седмици и ги получих преди няколко дни.А непосредствено преди това седях с мой добър приятел в една дискотека на резервирано сепаре,тя мина покрай мен,погледна ме,аз също я гледах,тя беше с нейните приятелки и ме подминаваше.Исках да я поздравя и да я питам кво прави,ей така от учтивост,все пак това е момичето което съм обичал.Тя обаче отмина ,а аз си седях и си пиех.После мина още няколко пъти край мен и все ме гледаше.Аз нея също.Седна на една от обикновените маси в близост до нашите сепарета.Видя,че не и обръщам внимание и стана само след 10мин.Замина си от дискотеката.А аз си седях и си пих цяла нощ така.Мислех си за нея и затова,че ми е казвала колко много ме обича,а дори не ме поздрави.Защо обаче ме гледаше така?Мислех си,че има още чувства към мен,докато не получих смс-ите вчера.
И кажете ми сега,вие така ли ще подминете човек който сте твърдяли,че обичате.Ще му пращате ли смс-и да го обвинявате и обиждате?Май момичето има нужда от престой в клиника и силни лекарства...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес