.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    А ти обичаш ли я още?Мисля,че да,защото нямаше да пускаш тема за нея,ако поне не изпитваш мъничка привързаност към нея.Все още ти е гадно и се опитваш да си я избиеш от главата,обаче не се получава нали?
    Тя те обижда?Ти също го правиш в момента.
    А не е ли по-лесно да си кажете каквото имате очи в очи?Или и двмата сте прекалено горди,за да го направите?
    Момичето най-вероятно има чувства към теб.Държи се така,защото и ти също не си й показал,че още държиш на нея.Хора,забравете тая гордост и показвайте чувствата си,за да не съжалявате после!

Град
    40 Miles from the Sun
    Ти си по-тъп от нея. Тя поне се държи като тинейджърка, защото наистина е. =)

Град
    sofia
    olelelelel i az se obarkah kato 4etoh towa, mn stranno momi4e
    Tu es un r

Град
    В бъдещето.
    Да обаче тя си замина завинаги, исках да си останем приятели но,
    тя не по иска, тъпо постъпи, исках поне да ми каже сбогом. Но тя изчезна като призрак.

Не я мразя нито я обичам, не знам абсолютно нищо за нея от преди две години от както си замина. Не ми пука за нея. Нникога не е била по добра от мен, винаги съм я превъзхождала с всичко и за това така стана че избяга, предполагам де...
    I LVE 69. I LVE

поздравявам.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм казала на мъжа, че в момента в който се разделим, ще сме на здравей-здрасти. да не те поздрави е гадно, но не очаквай да сте първи приятели!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Момичето е още влюбено в теб и чрез смс-ите показва колко е яд, че не сте заедно, а иначе и аз съм подминавала човека, който съм обичала
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    РЮАР
    @красивата_милейди

You love 69 right ?
    And you love boys ??
    Call me

според мен тя още има някакви чувства към теб...и с ярост ги показва...ама тъпо е да не ти обръща внимание...тъпо е да теотминава...нали уж те е обичала и не знам кво си друго..!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Подобен случай и при мен-твърдеше че ме обича а преди няколко дена ме тровеше и псуваше като за световно.Неска ми пише "ко праиш" ама един дудук от мене

Все пак...какво ми е причинила аз си знам-лъжеше ме псуваше ме и т.н но нито веднъж не съм си позволявал да я обидя или ударя защото най-малкото съм я обичаЛ

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Уважавайте този,който до вчера сте "обичали" защото може пак да ви се прииска да я изчукате
    И това е така,ама тук говорим за друго.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си