- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уважавайте този,който до вчера сте "обичали" или н
А ти обичаш ли я още?Мисля,че да,защото нямаше да пускаш тема за нея,ако поне не изпитваш мъничка привързаност към нея.Все още ти е гадно и се опитваш да си я избиеш от главата,обаче не се получава нали?
Тя те обижда?Ти също го правиш в момента.
А не е ли по-лесно да си кажете каквото имате очи в очи?Или и двмата сте прекалено горди,за да го направите?
Момичето най-вероятно има чувства към теб.Държи се така,защото и ти също не си й показал,че още държиш на нея.Хора,забравете тая гордост и показвайте чувствата си,за да не съжалявате после!
Ти си по-тъп от нея. Тя поне се държи като тинейджърка, защото наистина е. =)
olelelelel i az se obarkah kato 4etoh towa, mn stranno momi4e
Tu es un r
Да обаче тя си замина завинаги, исках да си останем приятели но,
тя не по иска, тъпо постъпи, исках поне да ми каже сбогом. Но тя изчезна като призрак.
Не я мразя нито я обичам, не знам абсолютно нищо за нея от преди две години от както си замина. Не ми пука за нея. Нникога не е била по добра от мен, винаги съм я превъзхождала с всичко и за това така стана че избяга, предполагам де...
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Аз съм казала на мъжа, че в момента в който се разделим, ще сме на здравей-здрасти. да не те поздрави е гадно, но не очаквай да сте първи приятели!
@красивата_милейди
You love 69![]()
right ?
And you love boys ??
Call me![]()
според мен тя още има някакви чувства към теб...и с ярост ги показва...ама тъпо е да не ти обръща внимание...тъпо е да теотминава...нали уж те е обичала и не знам кво си друго..!![]()
Подобен случай и при мен-твърдеше че ме обича а преди няколко дена ме тровеше и псуваше като за световно.Неска ми пише "ко праиш" ама един дудук от мене
Все пак...какво ми е причинила аз си знам-лъжеше ме псуваше ме и т.н но нито веднъж не съм си позволявал да я обидя или ударя защото най-малкото съм я обичаЛ![]()
И това е така,ама тук говорим за друго.Първоначално написано от KillSwitchEngage
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес