.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

скъсан презерватив..!!

слу4вало ли ви се е да ви се скъса презерватива докато правите секс..и ако ви се е слу4вало какво правите..

Da, kysali sme prezervativ.
    Emi kato go skysame ... smenqme go i prodyljavame.
    Eto zaradi takiva situacii priqtelqt mi ne svyr6va v men.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Ми на мен не ми се е случвало и дано да не ми се случи,щото е кофти....

секи път ебаго

Не ми се е случвало и дано не ми се случва. Ами ако се случи, първо виждам дали е свършил в мен, кой ден от цикъла ми е, овулация смята, и ако всичко е против ме вероятно бих пила Ескапел.

fiama е, как така гледаш дали е свършил в теб?
    Той няма ли да разбере?
    Гадно е и много плаши ... но какво да се прави, немога да тръгна да вземам противозачатъчни на 16 години.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Не ми се е случвало и дано не ми се случва. Ами ако се случи, първо виждам дали е свършил в мен, кой ден от цикъла ми е, овулация смята, и ако всичко е против ме вероятно бих пила Ескапел.

+1

Xax pri 1q ot biv6ite mi ako ot 10 p1ti sa sly4i 2 k1dety ne sa k1sa prezervativa vs 6i e ok ama na nqkolky p1ti sa sly4i gaf,taka 4e ve4i sf1r6fat izv1n men
    N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от ByBeTyYy
    Xax pri 1q ot biv6ite mi ako ot 10 p1ti sa sly4i 2 k1dety ne sa k1sa prezervativa vs 6i e ok ama na nqkolky p1ti sa sly4i gaf,taka 4e ve4i sf1r6fat izv1n men
    Мен, смяташ ли, че някой ще те разбере??
    mindscan

Не,ми ж го смена.

Град
    Etropole
    ne mi se e kusal i ne jelaq da mi se kusa
    Auspuh ...!!!

Re: скъсан презерватив..!!

Цитирай Първоначално написано от sweet_riddle
    слу4вало ли ви се е да ви се скъса презерватива докато правите секс..и ако ви се е слу4вало какво правите..
    слъ4жало ми се е два пати ,първия път просто го заменихме с друг и продалжихме още бяхме до средата,втория път се скъса в края и си взехме Ескапел,ама и той по принцип несвършваше в мен
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Случвало се е ама то е от калпаво слагане.Ами единият път пих Ескапел а вторият нищо не направих карах го на късмет и сега знам, че мога да пусна тото.

Случвало ми се е... пих Ескапел и Стрепсилс за гърлото :P Човек трябва да внимава с тия неща
    There Is Only One..

Случвало се е, ако не съм свършил го сменяме, ако е станала белята се почва едно смятане и при нужда - Ескапел.

Като не ползваме.. не мога да ти кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си