- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- скъсан презерватив..!!
слу4вало ли ви се е да ви се скъса презерватива докато правите секс..и ако ви се е слу4вало какво правите..![]()
Da, kysali sme prezervativ.
Emi kato go skysame ... smenqme go i prodyljavame.
Eto zaradi takiva situacii priqtelqt mi ne svyr6va v men.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Ми на мен не ми се е случвало и дано да не ми се случи,щото е кофти....
Не ми се е случвало и дано не ми се случва. Ами ако се случи, първо виждам дали е свършил в мен, кой ден от цикъла ми е, овулация смята, и ако всичко е против ме вероятно бих пила Ескапел.![]()
fiama е, как така гледаш дали е свършил в теб?
Той няма ли да разбере?
Гадно е и много плаши ... но какво да се прави, немога да тръгна да вземам противозачатъчни на 16 години.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Не ми се е случвало и дано не ми се случва. Ами ако се случи, първо виждам дали е свършил в мен, кой ден от цикъла ми е, овулация смята, и ако всичко е против ме вероятно бих пила Ескапел.
+1![]()
Xax pri 1q ot biv6ite mi ako ot 10 p1ti sa sly4i 2 k1dety ne sa k1sa prezervativa vs 6i e okama na nqkolky p1ti sa sly4i gaf,taka 4e ve4i sf1r6fat izv1n men
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
Мен, смяташ ли, че някой ще те разбере??Първоначално написано от ByBeTyYy
![]()
mindscan
ne mi se e kusal i ne jelaq da mi se kusa![]()
Auspuh ...!!!
слъ4жало ми се е два пати ,първия път просто го заменихме с друг и продалжихме още бяхме до средата,втория път се скъса в края и си взехме Ескапел,ама и той по принцип несвършваше в менПървоначално написано от sweet_riddle
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Случвало ми се е... пих Ескапел и Стрепсилс за гърлото:P Човек трябва да внимава с тия неща
![]()
There Is Only One..
Случвало се е, ако не съм свършил го сменяме, ако е станала белята се почва едно смятане и при нужда - Ескапел.