.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Масла на Икаров

става върпос за стриите чух от приятели и четох из интернет че много помагат избледняват почти не се виждат някой има ли собствен опит с тях да сподели плс
    Longest Dick is shortless way to women's heart

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    имам го от около месец може и 1-2 седмици отгоре ии..ми се струва че почнаха да избледняват да не забравяме и че е лято и като почернееш пак се поскриват но.. все пак си мисля че има ефект

Cruel Intentions

a vse pak ima nqkolko vida masla na Ikarov...za koe to4no govorite?dokolkoto znam nai-efektivno e bademovoto maslo
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    вси4ки продукти на икаров са страхотни!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    в мислите му
    Говорят за това с пшеничен зародиш
    Интересно обаче как то е за предпазване от образуване на стрии и отпускане на тъканите по време на бременност.. а помага е да се махнат стриите
    Аз сега привършвам бадемовото и го ползвам само за масажи на бедрата и дупето, след тва почвам с пшеничния зародиш пък ще вииме

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

Град
    в мислите му
    А и тва с макадамията е против стрии

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

На каква цена са?

а можете ли да ми кажете на каква цена са и могат ли да се намерят в аптеките???
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mi az se spasih ot 4-5 strii s krema za belezi Contractubex i solarium sled tova,na Ikarov polzvam samo olioto za nokti,no sum 4uvala dobri otzivi za vsi4ki ne6ta.

Маслото за стрии се казва МАСЛО ЗА СТРИИ спрете се с тия пшенични зародиши като не знаете.

е казах ми че е 3-4 лева малкото кремче то мисля че ще стигне а голямо ми казаха че е 5 и нещо ефтини са има ги в аптеките казваш че искаш масло на икаров против стрии и ше ти даде фармацефката
    Longest Dick is shortless way to women's heart

Всички продукти на Икаров са добри - поне знаете, че са натурални съставки, а и цените им са достъпни.

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
    Говорят за това с пшеничен зародиш
    Има си и специално масло за стрии на Икаров (да не се образуват и да избледняват вече съществуващите стрии) - предполагам, че е комбинация от няколко вида масла. Трябва да го пробвам и аз.

А дали понага за стари стрии?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    струва около 5-6 лева и би трябвало да го има във всички аптеки..просто казах масло против стрий на икаров и те ми дадоха..иначе за старите..не прави вълшебства но..имам стрий които излязоха направо бели а сега имам и едни такива лилави..и мисля че белите се поскриха за лилавите не мога да кажа..не съ м ги наблюдавала :P

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си