.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Въпрос

Въпрос

На козметичните салони в ценоразписа като пише за мъже гръб, това означава ли кръста ( малко над ластика на панталона ) и ако да, препоръчайте някой козменичен салон ( ако козметкикът е мъж, май ще ми е по-комфортно, но и да е жена става ) и за какви цени става дума.

Супер фен Аватара на iPurple
    Първо кажи от кой град си и мисля че няма мъже козметици или поне аз не знам да има..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

София, а като пишат гръб значи ли мястото над кръста?

Супер фен Аватара на iPurple
    Мисля, че гръб е от раменете надолу до преди дупето
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Еми защо ти не отидеш да попиташ .Нямам представа колко може да стува това и къде има,попринцип мисля,че във всеки козметичен салон биха ти махнали космите от гърба. И това какво пише на ценоразписите,като процедура не значи,че ако кажеш къде искаш да ти махнат космите,няма да ти ги махнат!Напротив отиваш в някои козметичен салон,казваш какво искаш да ти правят и питаш колко евентуално ще ти струва .

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Еми защо ти не отидеш да попиташ .Нямам представа колко може да стува това и къде има,попринцип мисля,че във всеки козметичен салон биха ти махнали космите от гърба. И това какво пише на ценоразписите,като процедура не значи,че ако кажеш къде искаш да ти махнат космите,няма да ти ги махнат!Напротив отиваш в някои козметичен салон,казваш какво искаш да ти правят и питаш колко евентуално ще ти струва .
    +1
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

То става дума само за м/у дупето и 10 см над него ще отида и конкретно ще им кажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си