- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сватба!?!
Здравейте! Ще ходя на сватбата на братовчед ми! Какво мога да облека? П.П. На 14 и половина съм.
You came to lift me up and make me fly..
ние откъде да знаем какви дрехи имаш??
dark_sw мерси за бързия отговор
OtherDimension ми няма значение какви дрехи имам - нали мога да си купя![]()
И аз мисля че с рокля и сандали ще е най-добре
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Рокля и сандали
Панталон до коляното примерно сатенен с някакъф по офицялен потник или блузка,може пък няква по офицялна пола и пак нагоре потник или блуза с сандалиУспех
![]()
Суетата.Моят любим грях.
щом ще купуваш - има много хубави костюмчета със сако и пола, или пък някаква вечерна рокля ....ще се оправиш, излез по магазините и все нещо ще ти хване окото
Много ми харесва как пишеш "официален".Първоначално написано от Dessynka
![]()
Иначе, предложението ти за по-неглеже, и въпреки всичко елегантно, екипче ми допада.
Пример:
-Панталон с ръб в екрю/бяло
-Фриволна блузка(Потник не смятам за подходящ.)
-По-елегантни аксесоари(всъщност, аксесоарите правят един тоалет подходящ за една или друга среда/ситуация)
едит: Отворените обувки, както и потника, са признак на лош вкус, в случая.
По магазините има много сладки рокли, които в съчетание с подходящи сандалки/чехли и чанта правят един кравис тоалет. Друго съчетание с пола - по официална, с потник/блузка/ризка. Или някой елегантен бял или черен сатенен панталон в съчетание с подходящ топ. Комбинации много, просто излез по магазините и разгледай кое ще ти стои добре и ще ти допадне на теб![]()
И аз съм за рокля и сандали.![]()
хубава рокличка и можe сандалки или чехли![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
i az 6tqh da hodq na svatba i si kupih roklq i sandali-mislq 4e e nai dobre![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Аз пък последния път когато ходих на сватба бях с дънки и тениска. Нали не беше моята сватба(не съм била явно в добро настроение
)
--------------------
Ми в тая жега и аз ще ти кажа някаква по-официална рокля в свеж свят, само да не е бяла!!! И сандалки, отворени отпред с кайшка при петата ( ако се сещаш) в подходящ цвят. За аксесоарите някое хубава верижка за врата, пръстен, малка чантичка, щото големите, които са модерни не са най - подходящите за сватба. Абе изобщо като малка принцеска се опитай да изглеждаш, не че си много малка, но просто тоя ефект ще е много хубав![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
абе свежа рокля и това е. Все пак е на 14 - какво я облякохте с панталони с ръб и не знам си какво още![]()
Благодаря Ви за съветите!![]()
И не трябва да е в чисто бяло. На сватба само булката трябва да носи бяло, но рядко се спазва етикета.
За дължина на роклята се препоръчва най-късо да стига над коляното![]()
Smile!?
+1 тва ще е перфектния избор за облекло за сватба.Първоначално написано от dark_sw
И аз съм за роклята със сандалките. Аз скоро ходих и бях с бял панталон и отгоре с една японска блузка(не съм убедена как се казва). Изглеждаше добре и беше по-различно
ааа и бях си забила шиш за кок в косата
![]()
Наскоро бях на сватба с много официална, леко лъскава черн пола и цикламен топ, който не беше много разголен. Бях с черна чантичка и цикламени обувки, за да е по-свежо. А иначе, ако бях на 14-15 щях най-вероятно със свежа лятна рокла или пола+блузка да бъда. Жените на сватба е добре да бъдат с поли или рокли!
Има толко много неща,които можеш да си купушЗащо ние трябва да ти избираме тоалета ..
П.С - Аз всеки ден почти съм по роклича и сандали,прекалено тъпо е за толкова важен случай,щом е и на роднина.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
От рокля до рокля има огромно разлика. И на сватбата на сестра ми аз бях на 18 и бях с рокля и сандали. Роклята обаче беше официална, а не като тези, с които ходя всеки ден по улиците!