- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми....изкрейза?!
Днес е петък и нали всички са навън,аз ся се връщам от бачкане и си седя в нас,ама няма с кого да изляза и нали майка ми като ме е хванала на мушката 'ай на плаж',та 'ай на плаж',а на мен не ми се ходи и накрая се разциври(да,майка ми),че съм й била изгубила целия ден,при положение,че я предупредих,че на мен не ми се ходи и няма да отида,тя сега ме обвинява и казва,че и аз съм хахава,защото не съм излизала като 'нормален млад човек',а съм била киснела в нас...е къде е проблема? Пфф,ебаси,не съм длъжна да ходя където не искам аз,а тя ме обвинява и се държи супер гадно,а съм на 18 и не знам как да й го кажа,тя просто НЕ РАЗБИРА от дума !!!
В случая майка ти няма основание да ти мрънка, предупредила си я, че не ти се ходи на плаж и точка.
Не правиш нищо лошо, така че щом искаш си стой вкъщи, тя няма правото да ти държа сметка в това отношение.Все пак си вече пълнолетна, живота е твой и можеш сама да го направляваш.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ох,абе на тия майки нещо им става...![]()
Не й обръщай внимание.То е ясно,че ще ти е трудно...Но щом не разбира и от разговори на тая тема...Няма какво друго да направиш.Може и да си пълнолетна,но щом живееш в нейния дом,по-добре гледай какво й говориш...После да не вземе да ти каже"Докато живееш под моя покрив ще правиш това,което на мен ми харесва.Ако ли не-ходи някъде другаде".На мен са ми го клазвали...Абе не е приятно да ти го натякват в продължение на 2 седмици...![]()
майка ти в този случеи е постъпила като малко дете.. нали знаеш когато малките деца искат нещо и майките им са уморени или не могат и те започват да плачат ??? досещаш се нали ??? но като се замисля и мисля че мяикати просто може би иска да отидете и двете някъде и просто да си поприказвате насаме сигурно е разбрала че вече ти поемаш по твоя път и иска за момент да си припомните детските години
може и да греша все пак не казвам че съм правауспех
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Да... Зимата водехме супер големите скандали, за да мога да бъда през нощта на купон... сега ми викат, защо не излизам от нас...
Офф.. родители![]()
Опитвай се да не и обръщаш кой знае какво внимание .. просто да не ти пука.. колкото и да е трудно.. такъв е живота трябва да ги търпим...
Let’s not think about tomorrow.
Take my hand tonight.
We can find some place to go.
Cause our hearts are locked forever.
And our love will never die.
Take my hand tonight one last time.
абе на всички майките май са се побъркали...слава богу маята още не е...![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Разбирам те.. Идиотски говори и постъпва майка ти, то и на мойта нещо и става напоследък.. Знам кво е майка ти да се разреве за тва, че не й обръщаш достатъчно внимание.. или нещо от сорта..![]()