- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спиране на месечният цикъл
Моля ви,помогнете ми!Значи на 17-ти ми дойде този месец а на 21 заминавам на море.Има ли начин да спра цикъла? Ако знаете някакъв начин кажете, готова съм да пробвам всичко стига да действа!![]()
eми чувала съм,че витамин C помага :]
Значи ако 1 ден примерно пия витамин Ц и ще спре ли?![]()
След като вече ти е дошло, няма начин да го спреш!!
Побъркахте се с тези цикли. На 21 ще е точно четвъртия ден. Толкова ли не можеш още ден-два да изкараш на тампони, а трябва да си прекацакваш организма! Замисли се малко!
Това не е играчка.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Първоначално написано от pams
Не, няма да стане този номер
Щом вече цикълът ти е започнал с Витамин Ц ще успееш само да намалиш количеството и евентуално да спре по-бързичко
Но следващият месец, когато ти идва ще тече по-силно..
По-добре изкарай 1-2-3 дена на тампони, надали ще умреш..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Недей да пиеш витамин Ц. Щом са минали 4 дни от цикъла ти и пиеш витамин Ц ще тече по-слабо, но като времетраене ще е повече. Например ако норално ти е 4 дни с витамин Ц ще е 5... Карай на тампони и готово.
ПфффЗа какво ти е да си спираш цикъла като ще ти тече още 1-2 дена (айде мах 3,което ме съмнява)?!Все пак няма да стоиш на морето 5 дена я!!!
Благодаря за съветите!Е, да представи си почти позна 6 дни съм на море!И като пропусна 3 ...никва файда.Така, че аз си решавам за мен!
Моля, модераторите да заключат темата щом предразполага към лошо отношение!
Първоначално написано от pams
![]()
![]()
И какво мислиш да правиш?!Ще пиеш витамин С и ще ти тече и през останалите 3 дена,но малко по-леко
![]()
![]()
(и естествено ще си нацапаш банския,освен ако не е черен де).А колко по-лесно и комфортно ще ти е ако 2 дена си с тампонче и не се притесняваш,че може да ти се появи петно,а останалите 4 дена да си си ОК
![]()
![]()
Ама глупава работа какво да се прави ...
Както каза - сама си решаваш
щом предпочиташ 6 дена да ти е некомфортно - ноу проблем
П.П. Сори за начина ми на изказване ама ... има още поне 4-5 напълно еднакви с тази темиОсвен това до 21 ще си към края на цикала си и просто е ТЪПО
![]()
az sam probvala tva s vitamina. predi dve godini se "nablaskah". NE POMAGA!
Виж, мила, идеята не беше някой да се заяжда с теб, а просто да ти кажем, че няма смисъл да спираш менструацията си чрез лекарства. И без това малко дни ти остават, много удачно е да позлваш тампон. Весело море ти желая![]()
pomaga, ako piesh prez 3 chasa po 12 tabletkine e vredno, no trqbva da izpiesh 3-4 kytii.
С извинение,но за това тея работи се планират да не съвпадат...![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ъъъ това не е ли много..аз пия една опаковка за няколко дни.Dreamy~~ Пуснато на: Нед Юли 20, 2008 12:20 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
pomaga, ako piesh prez 3 chasa po 12 tabletki ne e vredno, no trqbva da izpiesh 3-4 kytii.
При мен помнага,но малко..но имам приятелки,на които им е спирало от пиене на витамин Ц..при теб незнам как ще е,но може да пробваш щом не искаш да си в цикъл на морето.А и пиенето не витамин Ц в големи количества не е вредно,защото ненужното организма го изхвърля чрез урината !приятно изкарване на морето
Според мен има само един начин-тва с витамин ц и тем подобни много рядко действат и на много малко хора.Така, че най-добре иди на лекар-лекара нищо няма да ти прави само ще поговорите и ще ти даде хапчета и тва е.Но аз съм против хапчетата-с тях можеш да си объркаш цикъла!За това по-добре използвай тампони.Дори и да си девствена можеш да използваш най-малкия чазмер тампони споко.
Ха-ха аз се чудя как да ми дойде а пк ти искаш да си го спираш![]()
Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
може да си бременна![]()
по темата-тампони![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
напълно съм съгласна но все пак пий 3 пъти н ден по 5 хапчета и ще намалее АКО Е ОБИЛЕН ИНАЧЕ НЯМА СМИСЪЛ!!!!!Първоначално написано от fiama
Пробвай с калций и витамин ц,ама разтворим-3,4 хапчета дневно.Казвал ми го е фармацевт,но при всеки е различно..все пак действа повече от таблетките витамин ц. Ако пък много държиш да ти спре по-рано отиди на гинеколог има достатъчно хапчета за целта,но не си ги 'предписвай' сама или защото някой (не)познат ти ги е казал.
ПП:Попринцип,ако искаш да ти дойде по-рано има 100 'бабини рецепти',които определено вършат повече работа...
^ например?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Оф, не се научихте да гледате датите! К'ва полза от препоръките, като са дошли 2 години по-късно?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!